Descoperă 3 semne care te anunță că îți trebuie o tabletă nouă

Utilizatorii de tabletă folosesc acest device pentru experiența pe care aceasta o oferă. Tabletele sunt ușor de transportat ca un smartphone, însă în comparație cu acesta, tabletele au un ecran mai mare, fără a fi neapărat voluminoase precum un laptop. Pot fi utilizate pentru numeroase activități, cum ar fi a juca jocuri, a naviga pe internet,  sau pentru a viziona filme sau videouri pe platforme de streaming. Ea poate fi extrem de utilă și dacă ai o afacere care presupune că ești în permanentă mișcare. Dacă vrei că productivitatea și divertismentul să nu îți fie afectate, află care sunt semnele că trebuie să îți înlocuiești vechea tabletă. 

TOP 3 semne că este timpul să îți înlocuiești tableta

Bateria se descarcă rapid

Unul din semnele că ar trebui să îți schimbi tableta cu una nouă este bateria ineficientă. Durata medie de viață a unei baterii de tabletă este de aproximativ 5-8 ore în funcție de timpul de utilizare, dar și de modelul pe care îl deții. Dacă folosești tableta cu aceeași frecvență, însă  acum aceasta are nevoie de încărcări mai dese decât înainte și deși ai făcut anumite setări care să optimizeze durata de viață, atunci este timpul să îți achiziționezi un nou dispozitiv. Este normal ca anumite componente să fie afectate odată cu trecerea timpului, iar bateria este printre primele care  cedează.

Spațiul de stocare redus

Multe aplicații își fac update-uri constant și de multe ori asta înseamnă că noile actualizări vor ocupa mai mult spațiu pe tableta ta. Desigur, nu doar acesta este singurul motiv pentru care poți avea spațiu de stocare redus. Odată cu trecerea timpului probabil că ai adunat multe aplicații sau fișiere media care îți ocupă acum mult spațiu. Poți opta pentru un spațiu de stocare cloud sau pentru un card microSD, dacă ai să folosești un dispozitiv android. Dacă urmezi acești pași, însă încă ai probleme cu spațiul de stocare, atunci este timpul să achiziționezi o nouă tabletă. Poți opta pentru o tabletă de la Samsung care să aibă specificațiile de care ai nevoie. Accesează magazinul de specialitate Altex.ro, care aduce mai aproape de tine o gamă variată de produse.

Tableta se supraîncălzește

Supraîncălzirea este o defecțiune serioasă pentru orice gadget, nu doar pentru tabletă. Uneori, când utilizezi tableta pe o perioada lungă de timp s-ar putea să observi că se încinge și uneori nici randamentul nu mai este același. Totuși, dacă tableta devine prea fierbinte, este posibil că aplicațiile pe care le folosești să solicite bateria sau placă de bază. Dacă acest lucru persistă chiar și după ce ai luat o pauză de la utilizarea tabletei, este timpul să o înlocuiești cu una nouă.

Chiar și cei mai nepricepuți își pot da seama când este timpul să își achiziționeze o tabletă nouă. Alege brandul preferat și comandă online gadgetul care ți se potrivește.

Sursa foto: Pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial