Dependențele ciudate ale vedetelor

dependentele-ciudate-ale-vedetelor

Oamenii obișnuiți au dependențe obișnuite: de țigări, cafea, alcool sau de dulciuri. Vedetele însă reușesc mereu să iasă din tipare…  Iată câteva din dependențele ciudate ale vedetelor:

Anna Kendrick este de-a dreptul obsedată de jocurile online, și în special de Angry Birds. Hrănindu-și această dependență ea a ajuns să fie un jucător extrem de talentat.

Dependența Salmei Hayek este una foarte… interesantă. La nașterea fiicei sale a recunoscut că îi place atât de mult să alăpteze încât ar face acest lucru tot timpul. A dovedit că nu minte în timpul unui turneu în Africa, alăptând un copil care nu era al ei.

Timp de mulți ani, Avril Lavigne a fost dependentă de machiajul ochilor în stil smokie eyes, declarând că a ieși în public nemachiată ar fi pentru ea același lucru cu a ieși dezbrăcată.

A fi obsedată de pantofi nu este ceva chiar ieșit din comun. Dar depinde și la ce nivel este obsesia aceasta. În cazul lui Megan Fox vorbim de o „colecție' de sute de exemplare…

Și adicția de băuturi carbogazoase este ceva obișnuit. Dar cum Selena Gomez nu este o persoană obișnuită, nici băutura față de care a dezvoltat o dependență nu este ceva banal. Vedeta adoră… zeama de la murături, pe care o consumă cu plăcere în combinații care de care mai ciudate. Alături de popcorn, de exemplu.

Cheryl Cole consumă zilnic mai multe pahare de suc de morcovi. Dacă la început a făcut-o pentru beneficiile pe care le are vitamina A asupra sănătății și în special a vederii, după ce s-a îndrăgostit de gustul sucului de morcovi nu a mai putut renunța la el cu niciun chip.

Ai putea crede că silueta filiformă a lui Nicole Kidman rămâne neschimbată în ciuda dependenței sale de prăjituri și torturi? Și totuși este adevărat. Vedeta consumă câte o felie generoasă de tort de trei ori pe săptămână. Și obsesia ei nu se reduce la atât. Mai consumă și plăcinte și ciocolată, produse pe care, de asemenea, le adoră. Pesemne în zilele în care nu mănâncă tort!

Nu știm dacă Nicole Kidman se spală pe dinți după fiecare porție de dulciuri, dar Katy Perry sigur o face după absolut orice mănâncă. Pentru că dependența ei este de periajul dinților. Chiar dacă medicii dentiști i-au atras atenția că periajul excesiv dăunează smalțului.

foto: Shutterstock

Citește și:

Andreea Esca, dezvăluiri despre primul iubit: Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor'

Anna Lesko, într-o ipostază deocheată pe Instagram. Poza a stârnit reacții neașteptate din partea urmăritorilor

Actorul Kirk Douglas și soția lui, Anne Buydens, 64 de ani de căsătorie. Care sunt secretele longevității cuplului hollywoodian

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete