Dental West – Definiția profesionalismului în domeniul serviciilor medicale

Ce așteptări ai de la un cabinet stomatologic? În primul rând să reprezinte un loc de întâlnire cu medici competenți, să fie curat, să dispună de aparatură de calitate, să fie situat într-un loc convenabil și să practice prețuri corecte, nu-i așa? Ei bine, Dental West îndeplinește pacienților săi toate aceste așteptări și le oferă multe alte avantaje importante.

Dental West este numele unui grup de patru clinici stomatologice din Brașov, care prin priceperea medicilor lor, aparatura de ultimă generație pe care o posedă și gradul de igienă de care dau dovadă au stabilit noi standarde în domeniul serviciilor medicale.

Prima clinică stomatologică dentalwest.ro a fost deschisă acum mai bine de două decenii și încă de atunci s-a remarcat ca o clinică pionier din mai multe puncte de vedere. La Dental West tehnologia medicală a reprezentat mereu o prioritate, dovadă fiind aparatura foarte modernă care se folosea aici încă din prima zi de funcționare. În 2008, Dental West a devenit prima clinică stomatologică din județul Brașov care deținea un computer tomograf dentar. Acesta este unul dintre motivele pentru care, de-a lungul timpului, Dental West s-a transformat într-un motor care a alimentat turismul medical în Brașov. Nici acum 15 ani nu puțini erau cei care profitau de vacanța în pitorescul oraș ca să facă o vizită și la dentist pentru a beneficia de servicii de calitate, iar acum, când această clinică stomatologică a ajuns atât de bine cunoscută, numărul pacienților cu domiciliul în afara orașului este cu adevărat impresionant.

Încă un mod prin care Dental West s-a remarcat încă de la început a fost transparența totală în relația cu pacientul. Dacă ți s-a întâmplat vreodată să mergi la dentist cu inima cât un purice pentru că nu știai dacă ai suficienți bani ca să plătești la final serviciile de care ai beneficiat, să știi că la Dental West nimeni n-are parte de vreo astfel de experiență. În primul rând, prețurile practicate aici sunt afișate și actualizate mereu pentru ca toți pacienții să le poată verifica atunci când au nevoie. De asemenea, medicii stomatologi care lucrează aici sunt răspund cu multă deschidere la orice întrebări legate de tratamentele medicale din partea pacienților lor, inclusiv costurile acestora.

Medicii stomatologi de la Dental West merg pe principiul că fericirea și bunăstarea sufletească vindecă, așadar dau mereu dovadă de empatie și îi fac pe pacienții lor să se simtă cât mai confortabil cu putință de când au trecut pragul clinicii pe care o vizitează și până la final. 

De la începuturi și până în prezent o clinică de excepție

Dental West a fost mereu în pas cu cele mai noi tendințe din lumea medicală și a investit în tehnologie. În anul 2022 a achiziționat cel mai modern tomograf dentar din Brașov, un aparat care are posibilitatea de a efectua radiografii panoramice și tomografii 3D expunând pacienții la un nivel minim de radiații.

De asemenea, s-a dus vestea pretutindeni că la Dental West se efectuează tratamente stomatologice fără durere și astfel, chiar și cei mai puțin curajoși pacienți apelează aici cu toată încrederea și pleacă acasă cu zâmbetul pe buze.

Pentru medicii Dental West, un singur lucru este la fel de important ca starea de spirit a pacienților lor: dantura acestora. La Dental West dinții nu se extrag dacă există chiar și cea mai mică șansă de salvare pentru că un dinte natural este mai prețios ca oricare altul. Iar vestea bună este faptul că specialiștii Dental West de multe ori găsesc soluțiile potrivite chiar și pentru cele mai dificile situații astfel încât pacienții rămân cu dinții lor naturali, dar scapă de probleme și durere.

Nu în ultimul rând, merită să amintim și de curățenie, pentru că, așa cum am vorbit mai devreme, acest aspect reprezintă o prioritate pentru majoritatea noastră când vine vorba de o clinică stomatologică. La Dental West se folosesc autoclave și dezinfectanți de primă clasă, din Germania, iar sterilizarea și dezinfecția se execută conform protocoalelor europene în vigoare. Cu alte cuvinte, aici curățenia este mereu la ea acasă, iar pacienții se bucură de un mediu sigur pentru sănătatea lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial