Denise Rifai și Cătălin Cazacu, primele declarații după ce au fost filmați sărutându-se

Denise Rifai și Cătălin Cazacu au făcut primele declarații după ce au fost filmați în timp ce se sărutau într-un club. Cei doi au avut mai multe gesturi tandre, iar la momentul respectiv campionul la motociclism era într-o relație cu Ramona Olaru.

Cancan.ro a publicat recent imagini cu Denise Rifai și Cătălin Cazacu din restaurantul Taniei Budi, unde deschiderea oficială a avut loc în luna decembrie a anului trecut. În filmarea apărută acum în presă se poate observa cum cei doi sunt extrem de apropiați și nu sunt deloc afectați că ar putea fi văzuți de cineva.

Denise Rifai neagă că ar fi avut o legătură amoroasă cu Cătălin Cazacu și spune că totul a fost o distracție. Sursa mai sus menționată precizează că cei doi au venit împreună și au plecat tot împreună de la petrecere.

„Citesc site-ul cancan.ro aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc. 😀

Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi.

A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă.

De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum'.

Denise RifaiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Ce spune Cătălin Cazacu despre ieșirea cu Denise Rifai

Și Cătălin Cazacu a vorbit despre acest subiect. Prezentatorul de la Antena Stars nu a vrut să spună prea multe despre legătura pe care a avut-o cu prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Am încercat să stau departe de aceste povești, pentru că pe cât de hilare mi se par, pe atat de fantastice. Am spus și repet, datoria mea de bărbat este să nu comentez, dar mă simt nevoit să spun atât: perioada la care se referă este o perioadă în care eu eram singur', a declarat Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Și a continuat: „Iar, după cum bine se știe, eu nu sunt vreo ușă de biserică și nici nu vreau să mă dau. De aici până la faptul că orice persoană cu care stau într-un cadru public îmi este ….eu stiu că trebuie să par oaia neagră ca să se ia atenția de pe adevăr. Eu trăiesc în prezent și atât'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete