Denise Rifai rupe tăcerea despre relația cu Dan Bittman: „E un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!”

La aproape două luni de zile de când a apărut cu artistul la mare, Denise Rifai rupe tăcerea despre relație pe care o are cu Dan Bittman. Totodată, ea a făcut dezvăluiri și despre emisiunea ei de la Kanal D.

La începutul lunii august, Dan Bittman și Denise Rifai au fost surprinși împreună la mare, pe litoralul românesc. Îmbrăcată într-un costum de baie kaki, prezentatoarea de la Kanal D și-a arătat formele, având neîncetat zâmbetul pe buze.

De-a lungul timpului, cei doi au mai fost surprinși împreună la evenimente mondene, artistul chiar i-a oferit vedetei un inel simbolic în emisiunea ei de la Kanal D. Acum, la două luni de când au fost pozați împreună la mare, Denise Rifai vorbește despre relația cu artistul de la Holograf.

„Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!', a zis prezentatoarea, care de curând a împlinit 38 de ani.

denise-rifai-dan-bittman-la-mare-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Tot pentru Click, ea a declarat că e foarte împlinită din punct de vedere profesional. „Cu fiecare emisiune în parte mai descoperim o viață, un om. Recent am avut o emisie foarte bună, cu un super invitat, sunt foarte încântată. Ați văzut cu toții interviul cu Florin Salam, a fost spectaculos, audiențele sunt, de asemenea excepționale!

Acest Kanal D cu aceste “40 de întrebări” sunt un mare cadou pentru mine de la Univers! Eu mi-am dorit foarte mult să am o emisiune bună, de top, calitativă, să fie hit-ul sezonului, dar de atunci au trecut 3 sezoane, suntem deja în anul 4 și nu mă așteptam niciodată să fie o emisiune atât de iubită, de comentată', a mai zis ea.

Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman

Acum ceva vreme, s-a speculat că Denise Rifai și Dan Bittman ar forma un cuplu. Totul a prins o altă culoare după ce cântărețul de la Holograf i-a oferit prezentatoarei de la Kanal D un inel, făcând referire la una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei sale, „Ți-am dat un inel’.

Invitată într-un podcast, ea a spus despre relația cu Dan Bittman: „Deci, este întrebarea evidentă! Să lămurim lucrurile: este atât de onorant să cunoști un bărbat așa cum este Dan Bittman. Este un tip cu o energie masculină, mereu îi zic: ai venit la mine în emisiune și ai vrut să mă răpești cu totul, cu inelul lui… E un bărbat minunat, și o să-ți spun așa: e foarte onorant pentru mine că el există în viața mea’, a declarat Denise Rifai, cu zâmbetul pe buze.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete