Ioana Ginghină, împiedicată să plece în luna de miere, după nunta cu Cristi Pitulice. Ce se întâmplă: „Nu vom pleca numai noi doi”

Ioana Ginghină a anunțat că nu poate pleca acum în luna de miere cu Cristi Pitulice. Vedeta are un contract la teatru, așa că nu poate lipsi oricând, mai ales în stagiune.

La câteva zile de la nunta cu Cristi Pitulice, Ioana Ginghină declară că așteaptă luna de miere mai mult de cât a așteptat nunta, care a avut loc pe 23 septembrie. De Revelion, ea, soțul ei și fiica vedetei din căsnicia cu Alexandru Papadopol merg în luna de miere, în Thailanda.

„Luna de miere va fi cred că după Revelion sau poate cu o zi două înainte de Revelion vom pleca. Acum discutăm despre asta. Vom pleca în Thailanda două săptămâni și abia așteptăm. Toți trei vom pleca, nu numai noi doi. Abia așteptăm, este o experiență unică pentru toți trei, niciunul dintre noi nu a mai fost în Thailanda și pentru asta sunt foarte încântată și abia aștept. Aștept mai mult decât nunta Crăciunul și Thailanda.

Toată lumea mă întreabă de luna de miere, dar ei nu înțeleg că fiind angajat într-un teatru, tu nu poți să îți iei concediu așa când vrei și cum vrei și nu poți să vii după o lună și jumătate de concediu de vară să zici că mai vrei vreo două săptămâni. Luna de miere va fi probabil după Revelion, abia acum discutăm despre asta, vom pleca în Thailanda”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru WOWbiz.ro.

ioana-ginghina-s-a-casatorit-cu-cristi-pitulice-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Ioana Ginghină, declarații după nuntă

„Cu o inimă plină de bucurie, vă împărtășesc primele instantanee de la o zi de neuitat. Decorul feeric realizat de Purple Flowers a adus o notă de magie, iar rochia Nympha m-a făcut să mă simt ca într-un vis. Machiajul realizat de Corina Hera si coafura by ChicSalon.ro m-au făcut să strălucesc, iar cele mai delicioase cocktail-uri de la Shoteria au adus un strop de savoare.

Și la final, ne-am îndulcit cu minunatul tort de la Cofetaria Armand . Ce a făcut această zi cu adevărat memorabilă au fost surprizele nenumărate și clipele neprețuite. Acesta este doar începutul… mai urmează multe poze de la această zi magică. Abia aștept să vi le arăt!', a scris Ioana Ginghină pe internet.

La 46 de ani, actrița s-a căsătorit pentru a treia oară. Cristi Pitulice nu face parte din showbiz. Acesta lucrează de mulți ani în turism.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete