Denise Rifai a fost premiată pentru emisiunea „40 de întrebări”, de la Kanal D. Ce trofeu a primit

Kanal D a primit aseară două distincţii importante la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune. „40 de intrebări cu Denise Rifai' a obţinut, pentru al doilea an consecutiv, premiul pentru Cea mai bun emisiune de interviuri-portret', iar game show-ul Tu urmezi!', prezentat de Dan Negru, a câştigat la categoria Cea mai bună emisiune concurs'.

Ambele producţii Kanal D au devenit adevărate repere pe piaţa media din România încă de lansare, Kanal D reconfirmându-şi, şi prin aceste emisiuni, originalitatea şi poziția de trendsetter în materie de formate de televiziune.

„Le mulţumesc tuturor celor care au votat emisiunea, celor care ne urmăresc şi care, prin feedback-ul lor, ne inspiră să fim tot mai buni în activitatea noastră. Ce aș vrea să punctez este că în spatele succesului acestei emisiuni, care a ajuns la cel de-al treilea sezon, se află o muncă uriaşă de echipă, precum şi susținerea managementului Kanal D pentru care preocuparea principală este să ofere publicului un produs premium', a declarat Denise Rifai.

Dan Negru și Denise Rifai au fost premiațiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De asemenea, Dan Negru a oferit momente emoţionante pe scenă, mulțumind publicului, felicitându-i pe toţi oamenii de televiziune care îşi fac profesia cu bună credinţă. În acelaşi timp a punctat valoarea emisiunilor pe care le prezintă la Kanal D, că fiind unice şi inspiraționale.

„Le mulțumesc celor de la Kanal D că au avut curajul să nu copieze cu emisiunea Tu urmezi şi cu Jocul cuvintelor… E tare important (…) Cu penele altuia te poti impodobi, dar nu poti zbura', a spus Dan Negru.

La Gala Premiilor TV Mania au fost prezente personalităţi ale televiziunii din România, vedete, producători de televiziune, ziariști, iar emoţiile au fost trăite din plin într-o ambianţa cu totul specială, la Teatrul Naţional Bucureşti.

Alături de vedetele Kanal D s-au aflat la eveniment membri ai managementului televiziunii, oameni-cheie care şi-au pus amprenta asupra succesului staţiei: Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Kanal D, şi Clară Bomboe, director de Programe, Planificare şi Strategie Kanal D.

Kanal D îşi continuă misiunea de a oferi milioanelor de telespectatori conţinut de calitate, formate de succes, care să vină în întâmpinarea exigenţelor unui public uriaş. Iar astfel de premii, care reprezintă votul publicului, sunt încă o confirmare reuşitei televiziunii Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete