Denise Rifai a fost oprită de un polițist în trafic, după ce a încălcat legea. Ce s-a întâmplat apoi

Denise Rifai e prezentă săptămână de săptămână pe micul ecran, ea moderează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D. Se bucura de celebritate acum, însă nu profită de faptul că e persoană publică atunci când trebuie să răspundă în fața legii. 

deni rifai a incalcat legea 6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vara aceasta, vedeta a fost oprită în trafic de un polițist pe bulevardul Poligrafiei din București, unde a depășit viteza legală de 50 km/h. Denise Rifai și-a recunoscut greșeala, i-a oferit organului legii toate actele necesare.

Polițistul a considerat că nu a făcut o greșeală așa de mare și i-a dat doar un avertisment. Întreaga întâmplare a fost povestită pe Facebook de Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România.

„După-amiază toropitoare, într-o zi de weekend. Acționam cu radarul pe bdul Poligrafiei, din sectorul 1 al Capitalei. O rachetuță roșie-vișinie ne «intră în vizor», nedepășind însă cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate. După efectuarea semnalului regulamentar de oprire, mă prezint, îmi declin calitatea și îi solicit conducătoarei auto să-mi înmâneze documentele personale și cele ale autoturismului, expunându-i și motivul controlului.

De frumoasă, frumoasă șoferița. Nu m-a recunoscut, cu toate că fusesem invitat de câteva ori în direct în emisiunea pe care o realiza anul trecut. Spre rușinea mea, până când mi-au fost înmânate documentele, nici eu nu o recunoscusem. ', și-a început el mesajul în mediul online.

„- Aoleu, îmi zic în gând, să vezi Bogdane ce show urmează, cunoscută fiind incisivitatea celebrei realizatoare. Mă pregătesc psihic pentru un atac la persoană sau la adresa purtătorilor de caschetă albă, inspir adânc și îi aduc la cunoștință faptul că sancțiunea pentru contravenția comisă este avertisment sau amendă de 580 de lei.

Am fost șocat însă. Așteptând în gardă o înșiruire tumultuoasă de acuze la adresa «șpăgarilor nenorociți», m-am lovit de atâta bun simț încât rar întâlnesc, chiar și la oamenii de rând. Ținând în permanență mâinile pe volan după ce mi-a înmânat documentele, și-a asumat vinovăția din primul moment. „Am greșit și voi plăti, fiecare greșeală se plătește, nu-i așa?', mi-a spus zâmbind. Am lăudat-o în discuțiile cu colegii, o fac și acum, public.

De ce o persoană cu o asemenea notorietate poate să dea dovadă de educație și de obraz subțire, în timp ce ne lovim foarte des de …: «Tu știi cine e tata? *Oaie fii atent, dacă îmi dai amendă te dezbrac și de izmene». M-am întors cu procesul-verbal. AVERTISMENT. Pentru că, nu-i așa, aplicarea sancțiunii cu avertisment sau cu amendă este exclusiv la latitudinea agentului constatator și depinde și de atitudinea contravenientului. Atitudine care, în cazul de față, este de aplaudat și de urmat!', a dezvăluit pe Facebook Bogdan Bănică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete