Denisa Tănase, declarații neașteptate despre mărirea familiei: „Nu cred că mai este timp”

Denisa Tănase se bucură de un real succes din punct de vedere profesional. Ea și soțul ei, Mircea Brânzei, au reușit să construiască o afacere de la zero, iar acum au numeroase magazine deschise atât în România, cât și peste hotare.

Denisa Tănase a lăsat deoparte cariera muzicală și s-a lansat în afaceri. Aceasta călătorește extrem de mult pentru a-și promova produsele, iar timpul pentru viața personală este destul de limitat. Cu toate acestea, fosta membră a trupei Bambi a făcut câteva declarații despre momentul în care va deveni mamă.

„Cu siguranță. De trei (nr. copii) nu cred că mai este timp. Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul. Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună.”, a declarat Denisa Tănase, pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi sunt împreună de 4 ani și muncesc cot la cot pentru propria afacere cu parfumuri și cosmetice pe care au început-o cu doar 500 de euro. În câteva luni au înregistrat tranzacții de zeci de milioane de euro. Acum, cei doi stau mai mult în Dubai, deoarece soțul vedetei se ocupă de imobiliare acolo.

„Este noua Americă. Mulţi oameni vin în Dubai, e Lumea Nouă şi şeicul este un vizionar. A reuşit să se adapteze atât de repede, încât şi-a deschis porţile pentru toată lumea şi lumea iubeşte să vină în Dubai’, a declarat Mircea Brânzei, conform libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete