Denisa Tănase a trecut prin spaima vieții ei: „Pierzi contactul cu realitatea”

Pe Denisa Tănase o cunoaște o țară întreagă de pe vremea în care cânta alături de sora ei, Raluca, în trupa Bambi. În 2015, trupa s-a destrămat, iar fetele au luat-o pe căi diferite în carieră.

Denisa Tănase a renunțat la cântat și a cunoscut succesul în afaceri. Deține mai multe magazine în multe orașe din România și străinătate în care comercializează parfumuri, iar acum, ea și Mircea Brânzei, soțul ei, au pus pe picioare o afacere în Dubai.

Din acest motiv, vedeta este nevoită să călătorească des cu avionul, însă ultima experiență a fost extrem de neplăcută și a trecut prin momente de groază când avionul în care se afla se pregătea să aterizeze.

„A fost rău. La aterizare am trecut chiar pe sub un nor foarte negru și cred că am trecut printr-o ploaie torențială pentru că se vedea ca o perdea întunecată și avionul a început să facă stânga, dreapta. Nu pot să vă reproduc suta la sută pentru că în momentul ăla de frică pierzi contactul cu realitatea și nu-ți mai aduci aminte exact. Eu mă țineam foarte strâns de scaun și involuntar am început să fac exerciții de respirație. Eram în spate și automat cred că am simțit chestia asta mult mai tare decât mijlocul și fața avionului”, a povestit Denisa Toma pe Instagram.

Vedeta se întorcea din Germania unde a sărbătorit un an de când afacerea sa se află pe meleaguri nemțești. Potrivit celor de la Click!, Denisa era însoțită de partenerul său de viață, care în momentul cu pricina a reușit să o liniștească, iar acum este în regulă. Nu a insistat pe acest subiect, însă a vorbit cu mult patos despre proiectele profesionale și despre modul în care afacerea cu produse de înfrumușetare a cunoscut succesul.

,,Sunt bine. Soțul meu călătorește peste tot cu mine. Mă întorceam din Germania, de la un eveniment, unde am aniversat un an de la lansarea pe piața locală a brandului personal de cosmetice. Noi avem un brand lansat în urmă cu 4 ani, iar acum avem filiale în 47 de orașe din opt țări. Este o afacere de familie. Mircea se ocupă de proiectul imobiliar, eu de business-ul de cosmetice. Raluca, sora mea, este de asemenea implicată.”, a declarat Denisa pentru sursa mai sus citată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete