Denisa Filcea, mesaj emoționant pentru fiica sa: „Mai întâi vreau să te învăț”

Denisa Filcea trăiește alături de soțul ei cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Frumoasa soție a „Domnului Rimă' a devenit în urmă cu aproape două luni pentru prima oară mamă. Aceasta i-a scris fiicei sale un mesaj emoționant în care transmite toate stările sale emoționale din prezent.

Denisa Filcea a fost discretă cu postările sale pe rețelele de socializare de când a născut, însă recent, fiind cuprinsă de euforia primei vacanțe pe litoral cu Eva Maria, aceasta i-a scris un mesaj extrem de emoționant în dreptul unei imagini cu micuța.

„Iubita mea fetiță, Eva Maria,

Uite marea! La fel ca și tine și marea și soarele și tot ce ne înconjoară sunt creații divine.

Ți-am promis că-ți voi arăta lumea, dar mai întâi vreau să te învăț să te iubești și să te apreciezi pentru că lumea asta, draga mea Eva Maria, nu o vedem așa cum este, ci o vedem așa cum suntem. Vreau să știi că ești minunată și în viață cel mai important e să fii mereu conștientă de cât de minunată ești. Să te iubești pe tine, în primul rând și să nu lași pe nimeni să te facă să te îndoiești de tine.

Poate nu voi fi mereu lângă tine să-ți arăt lumea, de aceea vreau de acum să îți spun că ești o minune și la fel e tot ce vezi în jurul tău!

Te iubesc, darul meu divin! ❤️', a scris soția lui Sebastian Filcea pe Instagram, în dreptul unei imagini cu Eva Maria.

Flick și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Totul a început cu un mesaj din partea Denisei și de atunci relația lor înflorește pe zi ce trece. Cât despre micuța lor, Flick este absolut fascinat și se implică extrem de mult în îngrijirea sa, dovadă fiind chiar declarațiile frumoasei sale partenere.

„Așa arată viața noastră în trei, nu știu ce m-aș face fără sprijinul lui @flick_domnulrima .
E un tată și un soț minunat! ❤️
Nu mai am două ore la dispoziție să mă pregătesc, ca înainte, dar am ajutor din partea soțului și împreună ne descurcăm să le facem pe toate.
Important e că suntem amândoi și avem grijă unul de altul și împreună avem grijă ca Evei să îi fie bine. Iubirea e mereu răspunsul la orice! ❤️De acord cu mine?’
, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete