Paula Chirilă, Cătălin Cazacu și Romică Țociu au fost implicați într-un accident de mașină: „Noroc că am avut toți centuri”

Paula Chirilă, Cătălin Cazacu și Romică Țociu au fost implicați într-un accident de mașină. Totul s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni când se întorceau de la filmările unei emisiuni TV.

Cătălin Cazacu a povestit la Antena Stars că în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-un accident, iar alături de el se aflau Paula Chirilă și Romică Țociu. Aceștia se întorceau de la filmările pentru emisiunea lui nea Marin.

„Am făcut accident întorcându-ne de la nea Marin cu Paula și cu Romică Țociu în mașină', a spus Cătălin Cazacu, care se afla la volanul mașinii.

Se pare că vina i-ar fi aparținut celuilalt șofer, care conducea haotic și vorbea la telefon. „A intrat unul în spatele nostru. Neatent, vorbea la telefon și, când să depășim, a intrat în noi. Nu a avut nimeni nimic, am avut noroc că am avut toți centuri. Ăla și-a recunoscut vina și după aia am plecat către casă', a declarat, pentru Fanatik, actorul.

„A intrat în spate, iar Cazacu are mașină din aia mare, are Van din ăla, Mercedes. I-a îndoit doar ușile din spate, a intrat ceva.

Vorbea la telefon, pentru că l-am depășit, pentru că mergea haotic, și, când ne-am uitat toți, dădea mesaje prin telefon sau vorbea. Același lucru l-a făcut și când ne-am prins din urmă', a mai spus Romică Țociu.

Catalin-CazacuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, iar Cătălin Cazacu a fost stăpân pe situație și a rezolvat problema. Celălalt șofer și-a asumat vina.

„Nu a fost nimic fenomenal, a fost o sperietură. A trecut repede. E o fire foarte mișto, s-a încărcat repede, nu s-a enervat. Bine, ăla ar fi trebuit călcat în picioare, că poate era un copil. Ferească Dumnezeu! Să vorbești și să dai mesaje pe telefon în timp ce mergi cu mașina e un act de inconștiență', a declarat Romică Țociu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete