Denisa Bengescu – cititoarea revistei Avantaje pe copertă!

A aşteptat aproape doi ani pentru că scrisoarea ei să fie trasă la sorţi! A avut atâta rabdare că… şi uitase că trimisese un mesaj la începutul campaniei noastre, în august 2011!

A fost atât de surprinsă de telefonul pe care i l-am dat pentru a o invita la şedinţa foto şi atât de neîncrezatoare că i-am luat în serios „candidatura“, chiar şi după atâta timp, încât şi-a facut o listă întreagă cu defecte fizice mai mult sau mai puţin vizibile, mai mult sau mai puţin reale.

Sigur că nu le-am luat în seama şi fără vreo altă întâlnire preliminară, am adus-o pe Denisa în studio, pentru machiaj, coafură, proba de rochii şi bineînţeles, pozele.

Denisa a fost exact apariţia care îşi dorea să fie şi toată echipa a încurajat-o să aiba încredere în ea.

Am vrut să pun faţă în faţă mesajul ei iniţial, cu care ne-a cucerit, şi cel de-al doilea, în care deja bătea în retragere.

Morala? Crezi cu toată fiinţa ta în entuziasmul cu care îţi doreşti ceva şi nu îţi impune limite! Chiar dacă trebuie să aştepţi ceva timp pentru asta!

Model de scrisoare

Nu sunt o femeie de succes şi nici fotomodel, dar de mică mi-am dorit să apar în reviste sau la televizor, însă viaţa mea de până acum nu mi-a acordat această şansă!

Nici nu am facut vreun efort special pentru asta, deci nu m-am chinuit deloc să îmi urmez aşa-zisa dorinţă, dar nici nu am renunţat încă la o astfel de apariţie!

Au fost şi alte visuri de îndeplinit în tot acest timp: mi-am terminat facultatea mult visată (Facultatea de Litere), am fost dascal la clasele I – VIII, am devenit soţie şi mămica unei fetiţe minunate, care va împlini vârsta de 6 anişori şi nu în ultimul rând sunt realizată şi pe plan profesional, chiar daca nu atât cât mi-am propus!

Eu încă sper şi îmi doresc să mă realizez pe plan profesional aşa cum visez şi nu cred că va fi imposibil! Sunt o persoană ambiţioasă, care mereu realizează ce-ţi propune şi nu dau înapoi vreodată, orice ar fi!

Fac întotdeauna tot ce îmi stă în puteri şi tot ceea ce e necesar să ajung acolo unde îmi doresc, aşa ca şi de această dată voi face tot ce pot pentru a ajunge pe coperta acestei reviste de succes!

Nu am mai participat la un astfel de «concurs», dar îmi încerc norocul, deşi nu sunt una din acele femei care au ce arata întregii lumi! Sunt o femeie obişnuită, o fată care nu apare zi de zi pe paginile unor reviste sau pe micile ecrane, dar care spera sa-şi realizeze visul, indiferent ce ar însemna asta!“

După doi ani de aşteptare

„Sinceră să fiu, nu îmi amintesc de e-mail-ul menţionat de dvs! Nu ştiu cum de am avut curajul să trimit un asemenea mesaj, pentru că eu nu sunt şi nu am fost niciodată fata-model care să apară pe o pagina a vreunei reviste. Nu am nici înălţimea şi nici greutatea potrivite. Sunt o fată normală, am 1,65 m, 56 kg; nu sunt urâtă, dar nici «frumuseţea» care să uimească la tot pasul.

Într-adevar, ca orice fată, am visat mereu să fiu o apariţie, dar nu am îndraznit niciodată să visez mai mult decât se poate. Nu aş vrea să sper în imposibil. Nu aş vrea să parcurg drumul catre Bucureşti degeaba.

Mai bine va mai gândiţi înainte să luaţi o decizie. Ca să nu fiţi nici voi dezamagiţi de mine şi nici eu să nu îmi fac aşteptări deşarte.“ Cu siguranţă noi nu am fost dezamagiţi, iar Denisa nu şi-a facut speranţe deşarte!

Autor: Daniela Palade Teodorescu

Vezi şi Protagonista copertei:,, Sunt o ardeleancă adoptată de Bucureşti,,
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate