Delta pentru Seniori de la 688 lei de persoană!

Delta pentru Seniori de la 688 lei de persoană!

Nu trebuie să fii un pescar împătimit ca să-ți rezervi o vacanță în Delta Dunării, pentru că acesta este locul perfect pentru toți iubitorii de natură care vor să evadeze departe de aglomerația marilor orașe, într-un ținut pitoresc neștirbit de dezvoltarea turismului.   

Delta Dunării este o oază de paradis ce adăpostește cea mai mare colonie de pelicani comuni din Europa, singurele păduri de nisip din țară, cea mai extinsă suprafață compactă de stufăriș de pe glob, fiind totodată și cea mai umedă zonă a bătrânului continent. Dacă nu ai reușit încă să explorezi Delta, atunci este timpul să-ți faci planuri pentru vacanța de anul viitor.

Escapadă lipovenească în familie

Profită de reducerile de până la 50% pregătite de Gulliver Delta Resort 4* și rezervă acum un sejur de 4 sau 5 zile! Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți includ cazare cu all inclusive, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București la tarife începând cu 688 lei/persoană, respectiv 744 lei/persoană.

Poziționat armonios pe malul lacului violet, la marginea localității Murighiol, Gulliver Delta Resort 4* a fost amenajat în stil lipovenesc, respectând tradițiile vechilor comunități de pescari staroveri – începând cu bucatele tradiționale servite alături de vederi de poveste și până la atmosfera tipic dobrogeană.

Complexul hotelier este ideal pentru vacanțe în familie sau seniorii dornici de relaxare, care găsesc aici o grădină luxuriantă amenajată cu balansoare, un loc de joacă pentru cei mici, o piscină ideală pentru zilele calde de vară, dar și un ponton de pescuit. În plus, Gulliver Delta Resort 4* este un excelent punct de plecare spre descoperirea monumentelor naturii. Localitatea Murighiol este mărginită de un păienjeniș de canale și lacuri mozaicate ce îți dezvăluie peisaje unice pe care le poți surprinde chiar și la apus, când natura îmbracă straie liliachii.

În Delta Dunării, natura se dă în spectacol în fiecare zi!

Cel mai nou pământ european care își mărește volumul cu până la 40 mp în fiecare an, Delta Dunării este un adevărat muzeu al naturii cu 12 tipuri de habitate: de la zone acvatice la păduri de nisip, unde trăiesc peste 5500 de specii de plante, păsări, animale, pești și insecte.

Din acest motiv, Delta Dunării este singura deltă din lume ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei UNESCO. Mai bine de jumătate din suprafața sa este intactă, cu circa 20 de zone sălbatice strict protejate unde accesul turiștilor este restricționat sau interzis, așa cum este cazul insuliței Sacalin.

O plimbare cu barcă pe lacurile dantelate cu nuferi și lotuși, sesiuni de birdwatching, degustări de borș lipovenesc și știucă umplută cu legume servite pe malul Dunării, relaxare pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe sau un safari la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa – sunt doar câteva dintre activitățile de care te poți bucura într-un sejur în Delta Dunării.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Early Booking 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare). Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta