Delta Dunării – relaxare și aventuri în natură

Delta Dunării poate fi cea mai inspirată destinație de vacanță dacă ți-ai propus să petreci vara într-un ținut autentic, departe de aglomerația marilor orașe. Experimentează aici plimbările cu lotca pe lacuri și canale, sesiunile de observare a păsărilor și drumețiile în pădurile de nisip, dominate de stejari seculari. 

Poți descoperi Rezervația Biosferei parte din UNESCO într-un sejur de 4 sau 5 zile, la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, locația preferată a familiilor și seniorilor în căutare de relaxare.  

Ultra Last Minute Delta Dunării – de la 549 lei!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, de la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina includ cazare cu pensiune completă tip bufet, transport autocar București și transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife de la 549 lei/persoană (valabil pentru plecarea din 30.06), în limita locurilor disponibile!

Gulliver Delta Resort 3* este un complex aflat la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canal Uzlina, amenajat în perfectă armonie cu natura. Resortul dispune de o grădină luxuriantă „decorată' cu balansoare, un loc de joacă pentru cei mici, pontoane de pescuit, o piscină, dar și o zonă amenajată pentru diverse activități recreative.

Paradis pentru familii și pasionații de birdwatching

Savurează farmecul Deltei Dunării la o plimbare cu barcă pe lacurile dantelate cu nuferi și lotuși. Continuă cu o sesiune de observare a păsărilor ce stau asunse în stufăriș și păpuriș. Iar dacă ești dornic de aventuri în natură, nu ai cum să ratezi excursia-safari la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa, și singurul loc din țară unde vei întâlni liane grecești, dune de nisip și cai sălbatici. 

Delta Dunării este un ținut de poveste care a rămas autentic în ciuda turismului tot mai dezvoltat. Surprinde atmosfera tipic lipovenească la Sfântu Gheorghe, localitatea dintre Dunăre și Marea Neagră sau fă o excursie la Sulina, fosta capitală a piraților. Dacă ai sete de cultură, poți călca pe urmele lui Jean Bart, vizitând Muzeul dedicat scriitorului, dar și Vechiul Far de pe marginea Dunării. Pentru relaxare merită să descoperi frumoasele plaje sălbatice, acolo unde fluviul se varsă în mare. 

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Oferta Ultra Last Minute – Sejur Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Delta pentru Seniori: tarife de la 599 lei/persoana, 4 zile (plecarile din 04.07; 11.07); si de la 549 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30.06)/ de la 649 lei/persoana (plecarile din 07.07; 14.07).

*Delta pentru Toti: tarife de la 649 lei/persoana, 4 zile (plecarea din 04.07; 11.07 ); si de la 599 lei/persoana, 5 zile (plecarea din 30.06)/ de la 699 lei/persoana (plecari din 07.07; 14.07).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu pensiune completa tip bufet, transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. *Oferta Speciala este valabila pentru plecarile mentionate, in limita locurilor disponibile. Posibilitatea de a achita si cu tichete de vacanta! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: o[email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vacanta