Deea și Dinu Maxer au ales data botezului fiicei lor

Deea (28 de ani) și Dinu Maxer (43 de ani) au devenit vineri, 18 octombrie 2019, părinții unei fiice perfect sănătoase căreia i-au ales numele Maysa.

Artista a născut prin cezariană, iar operația nu a fost una simplă, potrivit declarațiilor făcute atunci de cuplu. Perechea mai are un fiu, Andreas, în vârstă de 8 ani.

Din cauza complicațiilor, Deea nu va mai putea deveni din nou mamă. Recent, cuplul a dezvăluit când va avea loc botezul mezinei.

Deea și Dinu Maxer au ales data botezului fiicei lor

„Am stabilit botezul Maysei. A fost amânat din 4 aprilie în 13 septembrie. Nu am vrut să fim doar noi în biserică cu nașii.

Țineam neapărat să fie și părinții. Așadar, am așteptat relaxarea restricțiilor. Iar apoi a venit contractul la mare la care nu putem renunța, fiind singurul venit în această perioadă.

Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creștinare, cât și petrecerea. Va avea loc în Cernica, pe malul lacului.

Vom fi doar 50 de persoane, familia și prieteni foarte apropiați. Ne-a fost greu să îi selectăm. În aprilie aveam inițial 130 de invitați.

Maysa va avea două perechi de nași. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni.

Iar apoi, în octombrie, când împlinește un an, îi vom rupe turta la o petrecere în curtea nașilor, un eveniment restrâns”, a declarat artista, pentru Click!.

„Nașii de botez ai Maysei vor fi fratele lui Dinu și cumnata mea (deci tot Maxeri) și un alt cuplu, foarte buni de prieteni. 

Mă ocup deja de organizare, cam de o lună”, a mai spus Deea, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Ce semnificație are numele Maysa?

„Maysa înseamnă în arabă grațioasă, elegantă. Iar încă din burtică am asociat-o cu o lebădă, ca semnificație”, a mai declarat artista, pentru Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bănică nu a mai ieșit din casă trei zile după ce a apărut pe coperta revistei Playboy România: „Eu sunt foarte rușinoasă”

Ți-o mai amintești pe Teodora Buciu, câștigătoarea sezonului șase „Vocea României”? Cum arată solista acum?

Motivul pentru care Hilary Swank a fost nevoită să ia o pauză de trei ani de la actorie. Abia acum a dezvăluit tot

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete