Deea Maxer a răbufnit după ce s-a zvonit că a fost prietenă cu Ada, fosta iubită a lui Dinu: „Nu m-am intersectat niciodată…”

Pe 28 martie, Dinu Maxer și Deea au semnat actele de divorț la notar. Cântărețul a avut o relație cu Ada, femeia de care deja s-a despărțit. Despre ea s-a zvonit că a fost bună prietenă cu Deea, însă acum cântăreața spune adevărul despre relația cu fosta iubită a fostului soț.

În presă s-a zvonit că Deea Maxer o cunoaște pe Ada, cea care i-a fost iubită lui Dinu timp de câteva săptămâni. Cântărețul a confirmat despărțirea de Ada, iar Deea a confirmat că nu o cunoaște pe cea care i-a fost iubită fostului ei soț, nu a întâlnit-o niciodată. „Nu, nu o cunosc pe actuala iubită a lui Dinu, nu o cunosc pe Ada, am înțeles că așa o cheamă. Nu a fost prietena mea, nu m-am intersectat niciodată cu ea', a spus ea într-un interviu pentru Antena Stars.

În prezent, Deea Maxer nu e interesată nici de viața fostului soț, nici de relațiile lui. Ea se concentrează doar la cariera ei și la copii. „Sunt focusată pe muncă și pe copii. Am programul foarte încărcat pentru că îmi ocup timpul cât mai mult și să mă dezvolt profesional și în același timp să echilibrez totul încât să mă ocup și mai mult de copii.

În momentul în care m-ai sunat chiar vorbeam cu Dinu și plănuiam evenimentul pe care îl vom avea împreună la începutul lunii mai, pentru că în continuare alături de Dinu sunt spectacole și prezentăm evenimente. Asta făceam, astea sunt planurile pentru următoarea perioadă din punct de vedere profesional, planuri de vacanță, programul de lucru, program cu copiii', a mai declarat Deea Maxer pentru aceeași sursă.

iubita dinu maxerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dinu Maxer și Ada s-au despărțit după câteva săptămâni

În emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Dinu Maxer a confirmat despărțirea de Ada. „Am decis să mergem pe căi diferite. Eu am declarat de la început, Cristi! Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare, am fost la o petrecere a unei prietene, a făcut-o într-un club, în timpul săptămânii.

Am crezut că e ceva privat, n-am crezut că de acolo se vor inflama atât de mult lucrurile și evident, pentru un om, când se intră din exterior în lumea noastră și oamenii ajung prima știre într-o zi, sunt copleșiți. Nu neapărat de știre, de titlurile care se pun și de cuvintele scoase din context, cât de comentariile care vin. Așadar… prea mult!', a declarat Dinu Maxer la Exclusiv VIP, notează Click.

Presiunea presei a făcut-o pe Ada să se depărteze de Dinu Maxer, de sâmbătă nu mai formează un cuplu. „A citit și comentariile, a început să răspundă, a fost foarte dezamăgită, a fost afectată. Este greu! Despre ea au apărut mai multe știri false. Legat de declarația ei… S-a spus despre ea că a fost căsătorită. Fals! A fost implicat și fostul ei prieten în acest circ mediatic, cum se spune. De ce? Cu multe date despre el, unele adevărate, unele false. De ce? N-avea niciun sens.

A afectat-o și pe ea și evident și pe el! Referitor la vârstă, este adevărat! Au fost foarte multe lucruri care au afectat-o, a afectat relația dintre noi. Eu am spus-o că relația este la început, ceea ce înseamnă că ajungi să te cunoști! Știi care e testul suprem, nu? Să te muți împreună cu persoana respectivă! În momentul în care te muți împreună vezi anumite chestii care nu plac la tine, nu plac la ea…', a mai explicat el.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete