Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea: „E plecat din țară, s-a mutat în America, își vede fetițele rar”

Mulți ani de zile Andreea Bălan și George Burcea au avut o familie fericită. S-au despărțit însă în mare scandal, s-au criticat de multe ori în spațiul public, însă acum vedeta anunță că îi e recunoscătoare fostului soț.

Invitată în podcastul lui Jorge, cântărețul a provocat-o pe Andreea Bălan să vorbească despre George Burcea, fostul ei soț și tatăl copiilor ei. „Eu îl apreciez pe George, pentru că există momente în relația voastră când George a fost stâlp. Și sunteți doi oameni responsabili pentru faptele voastre!', i-a spus Jorge Andreei Bălan.

Artista a făcut imediat dezvăluiri: „E bărbatul cu care am doi copii. Fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare, foarte recunoscătoare!

Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă, nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu! La început mi s-a părut prea repede să introducă… dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat! Aceeași persoană tot timpul. E minunat! Și se poartă frumos cu ele!', a declarat Andreea Bălan, care și-a schimbat părerea despre Viviana Sposub, pe care acum o acceptă alături de fetițele ei. La început era împotriva apropierii dintre ele.

andreea-balan-si-fetiteleSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Îți dorești și tu ce are el acum?', a mai întrebat-o Jorge pe artistă. „Nu știu ce are el acum, că nu cunosc ce are el acuma. Eu cred că el nu e în punctul în care sunt eu ca dezvoltare spirituală și emoțională și atunci eu nu am cum să am ce are el și el ce am eu. Eu am trecut prin mai multe lucruri și după despărțirea de el!', a mai declarat ea.

Chiar dacă Andreea Bălan și George Burcea au avut multe probleme în relație și după despărțire, ea l-a iertat. I-a deschis însă și un nou proces. „L-am putut ierta! A fost greu acolo între noi! Sunt unele chestii care nu se știu, deși el a spus tot felul de prostii și eu a trebuit să vin să dezmint, avem și un proces de calomnie pe rol, l-am început acum un an jumate. Doar făcând acest proces el s-a oprit în declarații… spunea numai prostii despre mine. Acuma s-a oprit! Se oprește, opresc și procesul! (…)

E plecat din țară, s-a mutat în America, își vede fetițele rar, dar eu în sinea mea l-am iertat, zic eu! Au fost niște chestii grele între noi pentru că a fost acel stop cardiac și în anumite clipe el nu a fost alături de mine și atunci am avut, așa, o durere. Nu a fost alături de mine! Eu am suferit niște pierderi fizice, emoționale.

El nu a înțeles pierderea mea fizică dar l-am iertat și i-am iertat pe toți din viața mea pentru că dacă nu ierți, Universul nu îți dă ceea ce tu îți dorești! Tu te înalți în vibrație și tot atragi pe vibrația joasă pe care tu ești. Dacă ierți, începi să crești în vibrație înaltă și vei atrage oameni cu vibrație înaltă, vei atrage oameni buni în viața ta și eu am înțeles lucrul ăsta. Poate și unii prieteni s-au schimbat. Și în relația personală am început să atrag oameni mult mai mișto', a mai mărturisit vedeta.

https://www.youtube.com/watch?v=f5A3596YOl4

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete