Declarație tulburătoare făcută de Bogdan Vlădau după eliminarea de la Survivor România

Declarație tulburătoare făcută de Bogdan Vlădau după eliminarea de la Survivor România

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă 1

Bogdan Vlădău a fost eliminat de la Survivor România. Momentul a picat ca un trăznet, Vlădău fiind cu adevărat surprins de decizia luată de telespectatori.

Nu mă așteptam la această decizie. Mă bucur foarte tare că mi-am găsit curajul de a participa la un astfel de show. Mi-aș fi dorit să mai rămân, alături de echipă și, în special, de unii dintre coechipierii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni aici, sunt niște oameni cu niște caractere deosebite. Este greu, dar pe de altă parte inima mea se bucură foarte tare că se duce acasa, la soția mea', a spus Bogdan Vlădau, aseară, în Consiliul de eliminare.

Știrea sfârșitului a venit de la Bogdan Vlădău și soția lui, Gina Chirilă. Cei doi au primit o super veste în prag de Crăciun, veste pe care au împărtășit-o exclusiv celor mai apropiați oameni din viața lor.

Unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizz așteaptă primul lor copil. După șase ani de relație și doi ani de căsătorie, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au îndeplinit acest vis uriaș. Viitoarea mămică vorbea acum ceva timp despre acest vis care, iată, se pregătește să devină realitate.

„Îmi doresc să învăţ lucruri în fiecare zi, să mă dezvolt, cred că tot timpul se poate mai bine şi trebuie să înveţi în fiecare zi, să ştii că poţi mai mult. Îmi doresc să fiu fericită alături de el, cine ştie, poate facem copii. Îmi doresc să fiu şi mămică’, declara Gina pentru VIVA! în urmă cu un an. „Chiar doream să văd dacă spui că îţi doreşti să fii şi mămică! Eu îmi doresc să fii şi mămică.’, completa soțul ei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete