Declarație bizară despre Anca Țurcașiu făcută de fostul iubit

Anca Turcasiu

Anca Țurcașiu a anunțat recent că a divorțat de Cristian Georgescu, după o căsnicie de 22 de ani. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!'

Se pare, totuși că fostul soț a fost a doua iubire. Anca a povestit în 2014 despre cel care i-a frânt inima pe când avea 20 de ani.

În anii 90, artista a avut o relație de 4 ani cu Gheorghe Gheorghiu.

Relația mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. A fost altceva, povestea Anca.

Cei doi erau foarte apreciați de public, susțineau spectacole și cântau împreună. Totuși, Anca a suferit mult în urma relației. Aceasta afirmă că Gheorghiu ar fi înșelat-o de multe ori.

Am suferit mult. Mergeam pe stradă și plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiesc. Așa că atunci când am primit invitația să plec în turneu în SUA pentru o lună nu am stat pe gânduri, a recunoscut actrița.

După despărțirea de Gheorghiu, Anca a ajuns in America și l-a cunoscut astfel pe fostul soț, cu care are un fiu în vârstă de 20 de ani.

În ciuda declarației făcută de Țurcașiu, Gheorghe are versiune a despărțirii.

Eu rămân un veşnic romantic. Unde dragoste nu e se poate şi fără. Nici cheltuieli prea mari nu sunt. Degeaba, dacă nu ai bani… Nu ştiu dacă te iubeşte cineva dacă nu ai bani. Crezi că mai există iubire sinceră? Eu mă îndrăgostesc în fiecare zi. Anca mi-a fost şi parteneră de scenă. Am un respect deosebit pentru Anca şi pentru toate iubitele mele. Am rămas în relaţii bune cu fostele mele. Anca chiar mi-e tare dragă şi mă bucur că arată extraordinar. Ne-am despărţit pentru că atâta a fost. Nu am înşelat-o, a spus solistul.

Foto: Facebook

Citeste și:

Eva Longoria, în costum de baie la 45 de ani! La ce alimente a renunțat pentru a fi din nou suplă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete