Declarația Valentinei Pelinel despre al patrulea copil cu Borcea: „Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre”

Valentina Pelinel e căsătorită cu Cristi Borcea și împreună au trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. Vedeta a declarat că nu își mai dorește al patrulea copil, deși acum ceva timp soțul ei susținea că mai vrea încă un moștenitor, al zecelea pentru el.

Într-un interviu pentru Fanatik, Valentina Pelinel a explicat că ea se ocupă în mare parte de copii, dar are și un ajutor. „Noi ne ocupăm de cei mici, dar fiind niște persoane active și cu program profesional încărcat, am apelat și la ajutor specializat', a spus ea, care a dezvăluit cât de împlinită e de când a devenit mamă.

„Copiii cresc frumos și armonios, sub ochii noștri, în fiecare zi uimindu-ne cât de multă dragoste pot să trezească în sufletele noastre, în moduri noi. Ce este cel mai important este că se înțeleg toți bine, își petrec timpul împreună jucându-se și, mai ales, cei mici învață de la cei mari. Este una dintre cele mai frumoase relații. Este atât de multă iubire, protecție și sprijin între ei și sunt mândră de conexiunea lor specială. Viața cu trei copii e o provocare, dar o provocare plăcută. Nu există termen de comparație, pur și simplu ajungi să apreciezi viața din alte perspective, mai profunde și mai înțelepte.

Când ajungi acasă și le vezi zâmbetul, simți că orice dificultate a meritat. Când au venit fetițele, am avut grijă ca Milan să se simtă cel puțin la fel de iubit și apreciat. Să nu existe diferențe sau să perceapă vreo schimbare în calitatea timpului și atenției mele, care până la acel moment îi erau acordate doar lui. Cred că este important să tratezi fiecare aspect la momentul potrivit, iar eu și Milan avem o relație specială, Vorbesc cu el ca și cu un adult și am grijă mereu, să înțeleagă ce se întâmplă și de ce. Ce mă bucură mult este faptul că toți trei se înțeleg foarte bine și cu frații și surorile mai mari din țară, dar și cu cei trei frați din America. În fiecare an, vara, își petrec împreună uneori, chiar și două luni și au dezvoltat o relație strânsă', a mai spus ea.

valentina-pelinel-al-patrulea-copil-cristi-borcea-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Întrebată dacă mai vrea un copil, Valentina Pelinel a spus că nu. Abia acum a ajuns la silueta pe care o avea înainte de a deveni mamă, se simte cu adevărat împlinită acum. „Viața cu trei copii este completă și un al patrulea nu face parte din planurile noastre. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cei trei copii sănătoși, de care ne bucurăm din plin în fiecare zi.

Am făcut sport inclusiv pe perioada sarcinilor, mai exact am urmat un program de aerobic adaptat condiției mele. Atât pe perioada sarcinilor, cât și când am alăptat, nu m-am abținut și mi-am satisfăcut poftele, dar m-am reapucat de sală, cam la 2 luni după fiecare sarcină. Acum, după mult efort, am ajuns la greutatea dorită, aceeași de când lucram ca fotomodel, de 62 de kilograme, o greutate la care eu mă simt cel mai bine', a mai explicat vedeta pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete