Declarația mamei atacatorului de la școala elementară Robb din Texas: „Nu a fost o persoană…”

Mama atacatorului de la școala elementară Robb a dezvăluit când a avut loc ultima întâlnire cu tânărul de 18 ani.

Adriana Reyes a vorbit cu fiul ei, Salvador Ramos, lunea trecută, când i-a făcut cadou o felicitare și un animal de pluș Snoopy.

Ea a spus că a fost „surprinsă' să afle că fiul ei a fost implicat în atacul îngrozitor din Uvalde, Texas, care a luat viața a 21 de persoane, inclusiv 19 copii.

„Fiul meu nu a fost o persoană violentă. Sunt surprinsă de ceea ce a făcut. Mă rog pentru acele familii. Mă rog pentru toți acei copii nevinovați”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Adriana Reyes se află la spital, unde mama ei, Celia Gonzalez, în vârstă de 66 de ani, își revine după ce a fost împușcată în față de Ramos. Polițiștii spun că apoi și-a continuat furia la școala primară.

Ea a spus că nu înțelege de ce Ramos și-a atacat bunica, dar a spus că ea și surorile ei vor continua să aibă grijă de aceasta până când ea se va întoarce acasă.

De asemenea, mama atacatorului a respins zvonurile că ea și fiul ei ar avea o relație toxică, spunând: „Am avut o relație bună cu el. S-a închis în el, nu avea mulți prieteni'.

De ziua lui, Ramos a cumpărat două puști de asalt AR-15 și s-a lăudat cu ele pe rețelele de socializare. Bunicul său, Rolando Reyes, în vârstă de 74 de ani, a spus că familia habar nu avea despre cumpărăturile lui.

Bunicul lui Ramos a mai spus că nepotul său era un „adolescent liniștit' care petrecea adesea timp singur în dormitorul lui.

“Nu știam că are arme. Dacă aș fi știut, aș fi raportat-o”, a declarat Rolando Reyes pentru ABC News.

Bunicul lui Ramos a spus că anul trecut, adolescentul „nu a mers la școală' și nu a absolvit.

„Am încercat să vorbesc cu el, dar copiii din ziua de azi cred că știu totul. Era foarte tăcut, nu vorbea foarte mult', a spus Rolando Reyes.

El a adăugat că Ramos a venit să locuiască la bunicii săi după ce s-a certat constant cu mama lui.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri