De unde cumpăr verighete de aur contemporane?

Nu ai petrecut niciodată atât de mult timp cumpărând bijuterii ca atunci când trebuie să cumperi verigheta. Sunt o mulțime de modele pe piață, iar bijuteriile vin cu oferte de nerefuzat pentru inelul care vă unește. Dacă nu ești sigur ce să alegi îți putem prezenta câteva modele care sunt la modă în prezent și te sfătuim de unde să le achiziționezi.

Care sunt cele mai la modă modele de verighete?

Majoritatea mireselor și mirilor aleg verighete aur contemporane care reflectă personalitățile și stilurile lor unice. Ideea ca mirii să poarte verighete asortate este puțin de modă veche și, dacă nu aveti exact aceleași gusturi, unul dintre voi ar trebui să facă un compromis pentru a avea verighete identice. Dacă este posibil, încearcă să găsești în inelele voastre un singur element care să se îmbine, cum ar fi materialul, gravura sau un element decorativ. Astfel că poți alege modele diferite, dar care să aibă un punct comun care să le facă complementare. 

Pietrele prețioase, mai ales cele care reprezintă zodia sau luna nașterii, precum smaraldul, ametistul și safirul sunt o modalitate bună de a-ți personaliza verigheta iar diamantele galbene sau albe împreună cu safirele roz sunt un plus față de modelele clasice. Pentru miresele care doresc pietre în verighetele lor este important de menționat că pietrele prețioase colorate cresc în popularitate. Încearcă să adaugi un plus de stil purtând și altceva decât diamante albe.

Știu că vorbim despre verighete la modă în prezent, însă dacă se întâmplă să nu ai o moștenire de familie la îndemână pe care o iubești și care are valoare sentimentală pentru tine sau jumătatea ta, găsești bijutieri care vând bijuterii la mâna a doua sau poți alege un model de inel cu inspirație vintage. Toate lucrurile vintage sunt la modă în industria nunților, iar verighetele nu fac excepție.

Verighetele pot fi formate din două sau trei inele din materiale sau culori unice, purtate împreună pe același deget, iar stivuirea mai multor inele una peste alta este un stil la modă. Acest principiu poate fi aplicat la inel de logodnă și verighetele de la nuntă, care pot fi create pentru a se potrivi pe deget, dând impresia de o singură piesă.

Trebuie să știi că întotdeauna vor fi la modă verighetele simple, tradiționale, semnificând căsătoria care va dura pentru eternitate. Acestea pot fi făcute din aur sau platină. Spre deosebire de această tendință, verighetele cu diamante plasate în jurul întregii circumferințe sunt, de asemenea, o alegere la modă întotdeauna.

Verighetele nu se cumpără doar la nuntă

Miresele pricepute la buget aleg o verighetă simplă pentru ceremonie și o modernizează în timp, cel mai adesea cu ocazia unei aniversări semnificative câțiva ani mai târziu. Știi bine că aniversările principale, cum ar fi nunta de argint, nunta de aur și nunta de platină pot duce la necesitatea achiziționării unei noi verighete din respectivul metal. Le poți purta împreună cu verigheta inițială. Combinarea diferitelor culori de aur poate oferi inelului tău o semnificație specială. Aurul roz înseamnă dragoste, aurul alb indică prietenie, iar aurul galben simbolizează fidelitatea. Verighetele realizate dintr-o varietate de metale colorate sunt deosebit de populare, iar miresele care poartă atât bijuterii din aur, cât și din argint ar putea merge cu această opțiune. Le poți găsi pe toate în magazinul Moogustore.

Vezi şi curiozități despre aur – lucruri interesante și mai puțin știute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial