De unde are Andreea Tonciu bani: „Eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult”. Ce spune Teo Trandafir despre vedetă

Andreea Tonciu se mândrește cu noile sale achiziții, un apartament de peste 150 de mii de euro și o mașină de lux de 200 de mii de euro. Teo Trandafir s-a întrebat de unde are bruneta bani, iar ea i-a răspuns.

„E tare greu de crezut că cineva a uitat-o pe Andreea Tonciu de acum… 10-15 ani, care se lupta pentru celebritate. Acum e vedetă și, culmea, vrea să își trăiască în liniște viața de familie. Când apare expune bijuterii de zeci de mii de euro, o mașină la care eu nu-mi permit să visez. De unde o avea atâția bani? Are un apartament care se învârte după soare', a spus Teo Trandafir înainte de a fi difuzat materialul cu Andreea Tonciu, relatează Libertatea.

Un apartament de lux într-o zonă bună a Capitalei, o mașină de 200.000 de euro sunt ultimele achiziții ale Andreei Tonciu. Bruneta a spus de unde a avut bani să facă astfel de investiții.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult', a spus Andreea Tonciu la Kanal D.

Pe lângă banii câștigați de ea din televiziune și campanii publicitare, fosta concurentă de la „Survivor România' este susținută financiar și de soțul ei, Daniel Niculescu.

„Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană', a mai explicat Andreea Tonciu la „Teo Show'.

Și-a achiziționat un apartament în valoare de peste 150.000 de euro. Andreea Tonciu și-a mai cumpărat recent și o mașină în valoare de 200.000 de euro. Vedeta se ocupă de fiica sa, astfel că soțul ei o răsfață cum știe el mai bine.

„Acest apartament are trei camere și două băi (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?!(…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?', a mai mărturisit vedeta de televiziune în emisiunea lui Teo Trandafir.

andreea-tonciu-baniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete