Cum se menține în formă Virgil Ianțu la 51 de ani. A făcut sport obsesiv: „Am perioade când nu mă ating de pâine”

În vârstă de 51 de ani, Virgil Ianțu are o siluetă de invidiat. Cu părul grizonat, ochii albaștrii, prezentatorul încă face furori. În emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, el a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă.

Prezentatorul a recunoscut că la un moment dat era obsedat de greutatea sa. „Nu mai sunt atât de habotnic, am avut perioade în care eram nebun. Am perioade când nu mă ating de pâine, nici măcar dimineața.

Dar am ajuns să-mi fac și poftele. Din păcate, de 7-8 luni nu mai merg la sală. Alergam și câte o oră, nu mai o fac, fiindcă n-am avut timp', a explicat Virgil Ianțu.

Dacă nu a mai făcut sport, kilogramele în plus au început să apară. „Când simt că am un pic în plus, o răresc, nu mă mai cântăresc! Mă cântăresc apoi, când sunt mai ușurel. N-am problemă să-mi pun frână la anumite lucruri', a mai spus el, conform Libertatea.

În timp, Virgil Ianțu a învățat că nu doar de corpul său trebuie să aibă grijă, ci și de chipul său. Tocmai de aceea a început să folosească anumite creme. „Folosesc produse de întreținere, fața are nevoie de hidratare. N-am folosit multă vreme, de vreo doi ani am început. Dar n-am mers niciodată la cosmetică. Recomand bărbaților să-și întrețină fața, dar nu altceva, mani-pedi, vopsitul', a povestit prezentatorul.

Virgil Ianțu are acum 51 de ani și arată impecabilSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Când are timp, el obișnuiește să doarmă la prânz, spunând că acesta e un remediu pentru tinerețe. „E minunat, e cel mai bun medicament. E una dintre rețetele ce mă ajută să n-am probleme de sănătate'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete