POZE DE SENZAȚIE!!! Am descoperit cea mai urâtă pisică din lume

cea mai urata pisica din lumeSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Privind pozele ați zice că Xherdan este cea mai urâtă pisică din lume. Dar de fapt Xherdan este de fapt un motănel tare simpatic.

Xherdan, pisica Sfinx, fără blană, arată teribil și e tare departe de ceea ce te-ai aștepta să fie un animal de companie: cu pielea fără fir de păr, ridat din cap până în picioare și cu privirea glacială, nemulțumită și încruntată a unui ucigaș în serie. Asta i-a și adus supranumele de cea mai înfricoșătoare pisică din lume. Dacă nu chiar, cea mai urâtă. Dar în realitate Xherdan, sfinxul canadian din Ruti, Elveția, este cel mai iubitor motan din lume și de când a și început să-și posteze portretele pe Instagram are peste 31.000 de urmăritori. Oamenii l-au comparat cu diverse obiecte, animale sau părți ale corpului: creierul, o gălușcă, o bunică, un porc sau un extraterestru, dar în ciuda percepției comune despre sfinx ca fiind ciudat și înfricoșător, animalele, la fel ca oamenii, sunt toate unice și demne de iubire, iar Xherdan este aici pentru a demonstra acest lucru.

Xherdan are 6 ani jumătate, iar stăpâna lui, Sandra Filippi, spune despre prețiosul motan că “are pielea fină ca o piersicuță, ochii de un albastru azuriu… îl iubesc pur și simplu!” Recunoaște, însă, că la prima vedere poate părea o pisică cel puțin ciudată, iar oamenii care îl văd pentru prima oară pe Xherdan chiar sunt șocați de imaginea pisicii. După ce se împrietenesc toți ajung să-l îndrăgească…

Rasa din care face parte Xherdan se numește Sphynx și se recomandă ca pisicile din această rasă să nu intre în contact cu alte rase.

“Este ca un bebeluș, cere mereu să fie alintat și mângâiat. Toată ziua stă și se uită pe fereastră la păsărele și miaună la ele ca și cum ar vorbi…” spune stăpâna motanului Xherdan.

Foto: Facebook

Citeste și:

Mare Ți-e grădina, Doamne!!! Uite cum se protejează străinii de Covid-19

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Familie si casa