De ce vă sunt refuzate împrumuturile și ce ce salariu trebuie să ai pentru un credit 40000 euro

Ați depus o cerere pentru un credit ipotecar și vă confruntați cu refuzuri de împrumut de la una sau mai multe bănci? Nu vă panicați, mai multe soluții vă sunt disponibile pentru a vă ajută să faceți din achiziția imobiliară o realitate dacă banca refuză să accepte. Deci, cum să reacționezi după un refuz al împrumutului? Cum să găsești o altă posibilitate de creditare pentru a cumpăra casă viselor tale? Iată câteva sfaturi!

Banca vă refuză solicitarea de împrumut a unui credit urgent azi? Nu lăsăți acest lucru să vă dărâme și trebuie să adoptați o dinamică mai pozitivă imediat, deoarece, chiar dacă banca nu trebuie să justifice refuzul împrumutului, puteți află ce aspecte ale dosarului au blocat creditarea. Acest pas este important deoarece nu toate băncile au aceleași criterii de atribuire. Acest refuz de la bancă vă permite apoi să vă îmbunătățiți dosarul și, astfel, să vă creșteți șansele de a obține creditul ipotecar.

De ce refuză băncile anumite dosare?

Veți înțelege că anumite elemente ale dosarului dvs. pot fi cauze ale refuzului împrumutului.

Stabilitate profesională

Stabilitatea profesională este un element cheie în contractarea unui împrumut pentru locuință. Banca vă va folosi într-adevăr veniturile pentru a vă stabili capacitatea de împrumut în conformitate cu un prag pe care nu îl poate depăși în mod necesar: 40% din venitul dvs. Dar nu se oprește la puterea dvs. de îndatorare sau la valoarea salariului.

Ceea ce îl interesează pe expert este tipul dvs. de contract de muncă. Aveți un contract nedeterminat? Sunteți un veteran' al companiei? A fost validată perioada dvs. de probă? Atâtea întrebări care îl vor liniști sau nu pe expertul care evaluează rată dobânzii și acordarea ipotecii în funcție de factorul de risc. Dacă sunteți PFA sau aveți un contract pe durată determinată, trebuie să vă demonstrați stabilitatea timp de cel puțin doi ani. Dar dacă vă aflăți în această situație, obținerea unui împrumut poate fi mai complicate.

Valoarea avansului sau durata ipotecii

În timp ce unele bănci acceptă creditare fără avans, majoritatea necesită un avans minim de la 10% la 20% din costul achiziției, suma care va acoperi costurile asociate achiziției, în special comisioanele notariale.

Asigurarea celui care dorește să împrumute

Astfel, starea de sănătate a împrumutatului poate fi un factor de blocare în contractarea unui credit ipotecar. În unele cazuri, costul asigurării de sănătate este atât de ridicat (prin urmare, cu riscuri semnificative pentru bancă) încât DAE (dobânda anuală efectivă) depășește rată maximă. În acest caz, banca nu poate finanța persoană fizică.

Cum să obțineți creditul ipotecar în ciuda unui refuz de la banca?

Examinați dosarul cererii dvs. de împrumut și analizăți conturile, compensând creditele restante, de exemplu

Faceți un tur al altor bănci

Contactați un broker imobiliar (online sau într-o agenție) pentru a vă ajută

Nu în ultimul rând, cu ajutorul unui calculator de rate, va puteți da seama exact cum puteți rambursa suma pe care doriți să o împrumutați. Este un pas important în analiză dosarului dvs. Aproape fiecare banca sau instituție financiară va pune la dispoziție acest mecanism online de simulare. Astfel puteți află ce salariu trebuie să ai pentru un credit de 40000 euro, de exemplu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial