De ce soția lui Dan Negru nu apare niciodată la TV. Cu ce se ocupă Codruța: „Ce să facă la televizor?”

Dan Negru este mereu pe micul ecran, în timp ce soția lui preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Codruța, soția prezentatorului, este medic stomatolog.

De 15 ani, Dan Negru este căsătorit cu Codruța și împreună au doi copii. Soția prezentatorului este o prezență discretă în lumea mondenă, ea preferând să se focuseze pe meseria pe care o are. În timp ce vedeta de la Kanal D este obișnuit cu lumina reflectoarelor, Codruța a ales un alt domeniu din care câștigă banii.

În cei 25 de ani de televiziune, Dan Negru nu a apărut niciodată cu soția sa la televizor.

„Nevastă-mea nu are treabă cu lumea asta. E stomatolog. Ce să facă la televizor? La emisiuni cu dinți?! Trebuie să-și cunoști limita. Am văzut mulți oameni în showbiz care zic <> Poți să vorbești de paparazzi într-o țară cum e America, în care Brad Pitt, ca să ajungi la el, e securizat de tot felul de bodyguarzi. Are o vilă cu 4.000 mp în jur doar curtea.

Îți trebuie ditamai tunul foto doar ca să-l prinzi pe Brad Pitt în chiloți sau în budigăi. Aici te duci și-i vezi pe toți, la orice benzinărie, că pun benzină. Nu e țara care să aibă noțiunea aia de showbiz grandios', a subliniat Dan Negru în interviul exclusiv acordat canalului WOWnews.

Dan-Negru-si-familia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

„Am un respect maxim pentru orice meserie'

Prezentatorul recunoaște că soția lui este cea care se ocupă de treburile casnice și de gătit. Dan Nrgru mărturisește că el știe să facă doar ceai și ouă.

„Codruța 100%! Nu mă pricep. Fetița mea, Dara, mai gătește, dar eu nu mă pricep la bucătăreală. Am văzut că e o modă asta. Știu să fac ceai și ouă. Decât să-mi fac, mai bine nu mănânc. E un trend. Sunt pasionat de trend-ul ăsta, al bucătarilor. Dacă aș lua-o de la capăt, n-aș zice că aș fi înnebunit să mă fac bucătar. Am un respect maxim pentru orice meserie, dar vin dintr-o generație în care, dacă eu i-aș spune lui tata că vreau să mă fac bucătar, n-ar fi fost fericit tata. Eu nu cred că bucătarul înseamnă ăla care stă la televizor și se preface. Cred că bucătarul e ăla, săracul, care stă în restaurante, care face ciorba de fasole', a mai spus Dan Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete