Alec Baldwin, de nerecunoscut. A fost văzut alături de familia sa în New England

Alec Baldwin a fost văzut împreună cu familia sa în regiunea New England, la o săptămână după ce a ucis-o accidental pe directorul de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare. Această tragedie rămâne în curs de anchetă, iar actorul ar putea să răspundă penal în fața judecătorului.

Actorul în vârstă de 63 de ani avea o tristețe nemărginită pe chip în timp ce căra pachete cu mâncare pentru el și cei șase copii ai săi. Era însoțit de o dădacă, iar soția sa Hilaria era și ea în apropiere, dar nu a fost fotografiată. Miercuri, 27 octombrie, adjuncții șerifului din New Mexico au spus că „nu știu' „locația lui actuală'.

Baldwin a cooperat cu poliția pentru ancheta în curs de desfășurare și a fost, de asemenea, în contact cu familia lui Hutchins. În timp ce el se află cu soția și copiii săi în New England, anchetatorii din Santa Fe, New Mexico, unde a avut loc tragedia, continuă să intervieveze martorii.

Alec Baldwin on social mediaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Joi dimineață, șeriful din Santa Fe, Adam Mendoza, a declarat pentru Good Morning America că încă nu a reușit să stabilească cine a adus muniție reală pe platoul de filmare „Rust', filmul occidental în care Baldwin joacă și îl produce.

„Din câte înțelegem, muniția reală nu ar trebui să fie pe platourile de filmare. Întrebările cheie asupra cărora ne concentrăm sunt cum au ajuns acestea pe platourile de filmare, cine le-a adus pe platourile de filmare și de ce le-au adus pe platourile de filmare. Nu avem… avem câteva declarații inițiale. Pe platou au fost aproape 100 de persoane în total. Ancheta continuă.

Toți cei cu care am vorbit știu că gloanțele adevărate nu ar trebui să fie pe platou și de ce au fost acolo va fi întrebarea principală', a spus el.

Foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete