De ce să muți televizorul din dormitor în sufragerie?

Fiecare dintre noi avem, cu siguranță, minim un televizor în toată casa. Tehnologia a devenit o dependență a omului modern, un labirint din care puțini mai pot ieși. Dacă vrei să te numeri printre puținele persoane ce reușesc să-și diminueze timpul în fața unui ecran, acest articol sigur îți va fi de folos!

Dacă nu locuiești singur, cel mai probabil pe lista de cumpărături mai apare un televizor, pentru ca toți membrii casei să se bucure de timpul lor în fața ecranului în momentul în care se difuzează emisiunea lor preferată. De îndată ce vei citi acest articol, vei realiza că se poate și altfel. Cea mai practică metodă ar fi să găsiți o emisiune îndrăgită de toți pe care s-o vizionați împreuna. 

Iată cele 4 motive pentru care ar trebui să faci această schimbare!

Îmbunătățește somnul

Tuturor ni s-a întâmplat măcar o dată să amânăm ora de culcare din pricina faptului că ne-a captat un film sau o emisiune TV. Ajungând să ne punem la somn mult prea târziu nu am avut timp suficient de odihnă, fiind extenuați pe tot parcursul zilei următoare. Sunt extrem de multe persoane ce nu reușesc să adoarmă decât cu televizorul pornit, însă acest lucru, fără să ne dăm seama, ne stimulează creierul, solicitandu-l mai mult decât ne-am putea imagina. Potrivit unor studii, cu minim o ora înainte să vă puneți în pat ar fi bine să desfășurați activități ce nu vă solicită în niciun fel. De exemplu, o baie caldă sigur vă va relaxa și vă va împinge direct la somn imediat ce o terminați. 

Vei face mai mult loc în dormitor

Mutând televizorul in sufragerie, vei câstiga spațiu în dormitor, pe care îl poți umple ulterior, spre exemplu, cu o mini bibliotecă. Dacă televizorul din dormitor este mult prea mic pentru a se încadra frumos în sufragerie, poți trage cu ochiul peste gama de televizoare Samsung de pe Altex.ro, iar pe cel din dormitor îl poți dona sau vinde. De asemenea, dacă îl vei vinde pe cel vechi, îți vei asigura o bună parte din costul celui nou.

Vei petrece timp de calitate

Dacă vei scăpa de televizorul din dormitor, cu siguranță, vei avea timp să reflectezi a ceea ce s-a petrecut pe parcursul zilei. Doar astfel îți vei da seama ce te încetinește în dezvoltarea ta ca om, ce obiceiuri nesănătoase ai, având totodată timp să găsești o alternativă pentru ca totul să fie în favoarea ta. De asemenea, poți înlocui privitul la TV cu o activitate distractivă și productivă în același timp, precum cititul sau pictatul. 

Vei crea intimitate

De cele mai multe ori, ambii parteneri ajung obosiți de la locul de muncă, urmând să pornească televizorul pentru a-și omorî timpul. Lucru ce este complet nesănătos într-o relație amoroasă, întrucât aceștia ajung să nu mai comunice, să nu se mai conecteze în niciun fel unul cu celălalt și să nu mai petreacă timp de calitate împreună.

Alege să faci această schimbare în viața ta, întrucât în urma acesteia vei avea numai beneficii.

Sursă foto – unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial