De ce să înlocuiești oja normală cu ojă semipermanentă dacă îți dorești unghii lungi și frumoase pentru mai mult timp?

Trendurile în manichiură apar și dispar în mod constant, însă există anumite modele și tehnici care nu se demodează niciodată. Unghiile nude, french, roșii sau chiar negre pot fi catalogate drept clasice și cu o astfel de abordare vei merge la sigur de fiecare dată. Totuși, ce faci atunci când obții un rezultat impecabil care durează doar două zile? Ai la dispoziție două variante. Fie mergi la salon și ceri ajutorul unui specialist, fie investești în produse de calitate care să te ajute să obții aspectul și rezistența dorită chiar la tine acasă. 

Dacă înclini către cea de-a doua opțiune, Creative Nails este locul de unde îți poți procura absolut tot ce ai nevoie pentru a-ți realiza manichiura de la zero, cu minim de efort. Alege oja semipermanentă și observă diferențele pe care ți le conferă încă de la prima utilizare: https://creative-nails.ro/categorie-produs/oja-semipermanenta.

Este mult mai ușor să lucrezi cu oja semipermanentă

În momentul în care începi să te ocupi singură de manichiura ta s-ar putea să te murdărești sau să obții rezultate departe de așteptările create, însă este important să nu te descurajezi. Pentru că nu se usucă, oja semipermanentă este mai ușor de modelat. De fiecare dată când greșești sau atingi pielea, vei putea șterge foarte ușor, înainte să polimerizezi, în așa fel încât să eviți riscul de a obține o manichiură neîngrijită. Acest lucru este esențial, mai ales dacă alegi să lucrezi cu nuanțe puternice cum este Oja Semipermanenta – No 76 12ml Shiny Collection HER. 

Obții rezistență de până la patru săptămâni 

Formula acestui produs, dar și modul de uscare prin expunere la raze ultraviolete garantează o aderență impresionantă pe unghie, atât timp cât este aplicată în mod corect. Durata medie la care va trebui să îți întreții manichiura atunci când utilizezi ojă semipermanentă este de patru săptămâni din cauza ritmului de creștere a unghiilor pentru că, de multe ori, oja este intactă pentru mult mai mult timp.

Întărește unghiile subțiri

Dacă te lovești mereu de problema ruperii unghiilor, s-ar putea ca aplicarea ojei semipermanente să fie soluția ideală pentru tine. Textura densă creează un strat superior dur care învelește și protejează unghia naturală, sporindu-i gradul de rezistență. Utilizată cu o bază corespunzătoare, rata de rupere va fi mult mai mică și te vei putea bucura în sfârșit de unghii lungi și frumoase, fără să fie nevoie să recurgi la construcții. 

Obții un aspect mult mai uniform

Un lucru de nedorit atunci când îți realizezi manichiura este să obții o suprafață cu denivelări, cu goluri de aer sau cu pete. Acest lucru se întâmplă de obicei în momentul în care folosești produsele nepotrivite. Textura și vâscozitatea ojei semi îți va face munca mult mai ușoară pentru că, în momentul în care ai aplicat-o, într-o cantitate mică, aceasta se va așeza de una sigură într-un strat uniform, oferindu-ți un aspect impecabil, cu minim de efort.

Întreținerea se face mult mai ușor

Un alt avantaj al utilizării acestui tip de produs este facilitatea cu care vei putea obține o manichiură nouă pornind de la cea veche. Este nevoie doar să îndepărtezi culoarea, păstrând baza deja existentă. La întreținere, procesul este puțin mai scurt, dat fiind faptul că ai deja executate câteva etape principale. Uniformizezi unghia, aplici bază doar în punctele în care este nevoie, polimerizezi și ești gata de aplicarea culorii și realizarea modelelor. Faptul că vei avea în permanență un strat protector aplicat, pe care nu îl îndepărtezi integral, este unul dintre motivele pentru care vei putea obține unghii naturale mai lungi decât ai avut vreodată.

Conturează-ți un kit profesional complet pentru ojă semipermanentă de pe Creative Nails și scapă de grija programărilor la salon!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial