De ce să alegi un frigider Side by Side?

În zilele noastre, frigiderele ocupă un loc de cinste, chiar indispensabil în bucătăriile noastre. Un bun frigider este un element esențial pentru orice bucătărie, indiferent de mărimea sau de stilul său. 

Grație unui model de frigider modern, poți stoca foarte ușor și în siguranță toate alimentele de care ai nevoie, fructe, legume, carne sau prăjituri. Și grație celor mai moderne și mai recente tehnologii, fabricanții de frigidere propun mereu cele mai bune soluții, mereu ameliorate. 

Iar frigiderele Side by Side sunt aparate din ce în ce mai populare, fiind alegerea perfectă pentru orice tip de cămin. 

Un model de frigider Side by Side oferă un acces nelimitat la toate produsele stocate la interior, oferind o posibilitate de organizare perfectă. Atunci când îi deschizi porțile, poți să vezi foarte clar tot ce există înăuntru. 

Acum câțiva ani știam frigiderele Side by Side doar din filmele sau serialele americane. Dar, din fericire, mai nou, frigiderele Side by Side au început să apară și la noi pe piață și în bucătării. Un aparat Side by Side înseamnă mult mai mult decât un frigider normal. Nu numai că oferă un plus de spațiu pentru cumpărăturile mai mari sau mai importante, dar are o mulțime de funcții suplimentare care asigură un confort foarte apreciabil. De exemplu, poate să aibă un compartiment pentru băuturi, gheață la o simplă apăsare de buton, un afișaj extern LED și multe altele. 

Care sunt avantajele principale ale unui frigider side by side?

Este un frigider foarte compact. Față de un model tradițional, un model de frigider side by side nu ocupă chiar așa de mult loc, față de cum am fi tentați să credem. În raport cu marea sa capacitate de stocare, dimensiunile sale sunt rezultatul unei înțelepte economii de spațiu. Este de ajuns doar dacă ne gândim la dimensiunile sale exterioare, dar și la cele interioare care profită cel mai bine și cel mai mult de înălțimi și de profunzimi.

Un astfel de frigider, dar și modelele de Combine Frigorifice sunt deci cea mai bună alegere pentru persoanele care adoră curățenia și care vor să fie mereu organizate. Un frigider imens, cât mai mare, este alegerea perfectă, fără doar și poate. Fiecare aliment, de la ouă la pește, trecând și pe la salată sau mere va avea spațiul său destinat, proporțional cu lățimea și cu mărimea.

Într-adevăr, majoritatea modelelor de frigidere Side by Side permit modificarea destul de ușoară a configurației acestora și a compartimentelor, în funcție de nevoile momentului. Să aranjezi cumpărăturile va fi astfel cel mai plăcut moment, nu cel mai frustrant.

De asemenea, un frigider Side by Side te ajută să câștigi mai mult timp. Consecința naturală a marii capacități pe care o ai la dispoziția ta este că poți face cumpărături mai rar. Nu mai trebuie deci să mergi la supermarket la intervale regulate, tot la 2-3 zile, pentru că îți lipsesște ceva din frigider. Poți să refaci stocul tot la două săptămâni și poți conserva în mod optim toate alimentele cumpărate.

De asemenea, poți găti preparate într-o cantitate mai mare și le poți congela. Apoi, le ai la îndemână, fără să existe riscul de a uita cumva de ele în congelator sau în combina frigorifică.

Cu capacitatea sa XXL, cu distribuitorul său de gheață și cu look-ul său extra design, un frigider Side by ide are o mulțime de avantaje și de atuuri în mânecă. Și seduce mai ales prin volumul său imbatabil. Este cel mai practic, dar și cel mai elegant. Va trebui deci ales în funcție de dimensiunile sale și de locul unde vrei să îl așezi în bucătărie. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial