De ce să alegi să călătorești cu autocarul?

Dacă ai face o scurtă comparație între mijloacele de transport disponibile, ai ajunge la concluzia că poți călători eficient și sigur cu autocarul oriunde în Europa. Cursele cu autocarul sunt mai ieftine decât cele cu avionul, mai confortabile decât cele cu trenul și mai relaxante decât cele cu mașina personală. 

Drept urmare, dacă ești interesat de curse România-Belgia, de curse Austria-România sau altele din Europa, poți lua în considerare avantajele pe care le ai dacă alegi să călătorești cu autocarul.

Siguranța

Autocarele care operează curse Austria-România, România-Belgia, Germania și nu numai, sunt întotdeauna verificate tehnic. Șoferii sunt bine pregătiți, astfel încât să facă față chiar și situațiilor neprevăzute, iar siguranța pasagerilor este pusă mereu pe primul loc. Sunt respectate pauzele, orele de odihnă ale șoferilor și toate condițiile de călătorie impuse. 

Confortul

Autocarele destinate curselor lungi sunt dotate în așa fel încât să ofere pasagerilor confortul de care au nevoie. Spre exemplu, autocarele agenției Romfour sunt dotate cu scaune rabatabile, cu suficient spațiu între ele, au aer condiționat, toaletă la bord, prize pentru alimentarea gadgeturilor și sunt curățate corespunzător după fiecare cursă. 

Ca pasager, nu trebuie să fii atent la trafic, căci o fac șoferii experimentați în locul tău și nu trebuie să calculezi câți kilometri mai poți face cu combustibilul din rezervor. Optând pentru curse cu autocarul, grijile tale sunt mai limitate. 

De asemenea, nu trebuie să îți faci griji în privința bagajelor, căci autocarele sunt prevăzute cu spațiu suficient pentru acestea. Nu îți rămâne decât să te bucuri de călătorie, admirând peisajele de pe drum!

Flexibilitate

Fie că ești interesat de curse România-Belgia, România-Germania sau de curse Austria-România, trebuie să știi că majoritatea companiilor de transport persoane extern operează călătorii regulate pentru fiecare destinație. Astfel, ai posibilitatea să ajungi la destinație în timp rezonabil, oricând îți dorești. Trebuie doar să îți rezervi locul, să îți pregătești bagajul și să te prezinți la locul de preluare cu aproximativ 15-30 minute înainte. 

Preț redus al biletelor

Prețul biletelor pentru cursele cu autocarul sunt mult mai accesibile decât dacă ai opta pentru alt mijloc de transport. Dacă ar fi să mergi cu mașina personală, ar trebui să aloci un buget mult mai mare pentru combustibil și taxele de drum, iar pentru cursele de linie cu avionul, prețul biletelor este mai mare, mai ales în perioada concediilor și a sărbătorilor. În plus, atunci când călătorești cu avionul trebuie să achiți taxă suplimentară pentru bagaje, în timp ce, la călătoriile cu autocarul poți avea bagaj gratuit în limita a 50 kilograme, plus-minus, în funcție de condițiile companiei cu care alegi să călătorești.

Așadar, dacă intenționezi să pleci undeva în Europa, poți ține cont de avantajele călătoriei cu autocarul atunci când alegi mijlocul de transport cel mai avantajos. Indiferent de scopul călătoriei, cu siguranță vei găsi cursa potrivită pentru tine. În plus, dacă optezi pentru Romfour, datorită serviciului de transfer, ai cu o grijă în minus, căci ai posibilitatea de a fi lăsat la adresa dorită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial