De ce Oana Roman a refuzat să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, la Pro TV: „Nu mai vreau să fac niciun reality show”

Oana Roman face parte din showbiz de ani de zile. A moderat și a apărut în multe emisiuni de televiziune, însă acum e pe micul ecran doar în calitate de invitat. Spune că a renunțat să mai apară în reality show-uri, a dezvăluit chiar și motivul.

Întrebată într-un interviu de ce nu merge în emisiuni sau concursuri la TV, Oana Roman a spus: „Deocamdată nu, dar nici nu pot să zic că îmi arde buza, adică sunt foarte bine așa cum sunt. Online-ul e foarte ok pentru mine, noi avem și site-ul magazinului nostru de haine de care trebuie să avem grijă, acum de exemplu fac și pentru site poze, magazin fizic nu avem.

Deocamdată nu am niciun proiect în televiziune, dar am refuzat multe. Am refuzat reality-show-uri, de exemplu, nu mai vreau să mai fac niciun reality show pentru că am obosit.

Am refuzat toate reality-show-urile: „Sunt celebru, scoate-mă de aici', „Asia Express', Nea Mărin, Splash am refuzat mai de mult, le-am zis să nu mă mai cheme, nu mai vreau. Nu vreau să mai fac reality show deloc. Am o vârstă, nu mai, gata! Pur și simplu nu mă mai regăsesc în asta. Cel puțin astea de plecat sub nicio formă. Despre familie așa aș face.

oana-roman-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Am devenit mult mai selectivă, am început să refuz și podcasturi mai nou, nu mai vreau, am perioade așa, nu sunt în modul care trebuie acum pentru asta. În rest o să fac eu niște chestii în online, care oricum are acum o audiență foarte mare și cumva la mine e mai interesant când povestesc eu decât dacă îi pun pe alții să povestească. Atunci probabil că o să fac așa ca niște video-uri mai lungi în care o să am niște dicuții', a declarat Oana Roman pentru Impact.

Despre „Sunt celebri, scoate-mă de aici', la Pro TV

S-a aflat cine sunt concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici' 2022. 12 celebrități intră în jungla din Republica Dominicană. Lidia Buble, Cornel Palade și Giani Kiriță sunt printre vedetele care au acceptat provocarea.

Timp de două luni, celebritățile vor trăi sub cerul liber, departe de casă, de fani și de luxul zilnic, complet izolate, fără acces la telefon sau internet și se vor lupta cu neprietenoasa junglă pentru titlul de rege sau regină a acesteia. Resurse limitate, insecte, izolare, teama de necunoscut, animale exotice și provocări extreme – sunt doar câteva dintre elementele pe care vor trebui să le înfrunte vedetele, în cel de-al doilea sezon al show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete