De ce nu își dorește Ozana Barabancea o relație? Adevăratul motiv pentru care este singură

A slăbit un număr impresionant de kilograme și a reușit să se reinventeze, la 50 de ani este într-o formă fizică de invidiat, este o femeie puternică și deși a reușit să obțină aproape tot ce și-a dorit, există un capitol în viața ei pe care a decis să îl închidă. De ce nu își dorește Ozana Barabancea o relație? Adevăratul motiv pentru care este singură.

Ozana Barabancea preferă să vorbească despre activitatea ei profesională atunci când este invitată la diferite emisiuni, ocolind de cele mai multe ori aspectele care țin de viața personală. Având în vedere că este foarte discretă în legătură cu acest subiect, nu puțini s-au întrebat de ce vedeta nu se implică în relații și alege să rămână în continuare singură.

De ce nu își dorește Ozana Barabancea o relație? Adevăratul motiv pentru care este singură

Ozana Barabancea se bucură de tot sprijinul copiilor, aceștia fiind cei care o încurajează de fiecare dată să își deschidă sufletul și să se apropie de cineva. Cu toate acestea, invitată în emisiunea “Agenţia VIP”, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu își dorește o relație.

“Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul. Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt.”, a spus Ozana Barabancea, potrivit spynews.ro.

În ultimii ani, Ozana Barabancea a trecut prin multiple transformări fizice, încercând astfel să se transforme în cea mai bună versiune a ei, lucru care s-a și întâmplat ulterior.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ozana Barabancea.

Foto: facebook

Citește și:

Cum se protejează Mihaela Rădulescu de coronavirus? „Poate vi se pare amuzant'

Julia Roberts, în costum de baie la 52 de ani! Silueta actriței este impecabilă

Câte operaţii estetice are Daniela Gyorfi? „Nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete