De ce nu a mers Mario Fresh la facultate. Alexia Eram a studiat în Anglia

Mario Fresh nu a vrut să meargă la facultate și a vrut să se dedice în totalitate muzicii. La polul opus, iubita lui, Alexia Eram, a studiat la o universitate din Anglia, iar Andreea Esca a fost foarte mândră de fiica ei.

După ce a terminat liceul, Mario Fresh a decis să nu se înscrie la facultate, ci să continue cu muzică. Tânărul artist spune că nu ar fi avut timp să se ocupe de ambele, mai ales că deja începuse să aibă succes pe plan muzical.

„Nu am nevoie, chiar nu am. Bine, este o discuție foarte lungă, am avut-o cu părinții, cu bunicii. Tot mă împingeau să fac facultatea după ce am terminat liceul. Nu am fost de acord, profesez în domeniul muzical de când aveam 5 ani, am învățat tot ce aveam de învățat pentru a putea să am grijă de mine, să fac banii mei și să mă întrețin. Le-am explicat acest lucru, au înțeles, le-am și demonstrat imediat după ce am avut discuția. La ea este un domeniu mai dificil și diferit și a trebuit să meargă să facă', a declarat Mario Fresh pentru ego.ro.

Alexia Eram și-a dorit să studieze și a mers chiar în Anglia pentru a învăța: „Eu nu știam ce o să fac și încă nu eram sigură de domeniul în care vreau să profesez. Am vrut să fac o facultate. Am vrut să plec în străinătate, să fac o facultate de modă, a fost mai diferit. El deja cânta, avea concerte. Suntem OK'.

Mario Fresh a completat: „Suntem foarte mulțumiți de alegerile pe care le-am făcut în viață'.

alexia-eram-si-mario-fresh-vacantaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi îndrăgostiți au stat departe unul de celălalt cât timp Alexia se afla la studii. Ei au mai avut momente când au stat separați, pentru că Mario Fresh a participat la Exatlon.

„Și chiar dacă am mai vrea să facem ceva pentru noi, cred că este important să ne respectăm deciziile. Dacă pentru el este important să meargă undeva, timp de o lună, să facă muzică în altă țară sau habar n-am, îl susțin cu cel mai mare drag'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete