De ce nu a fost invitat tatăl Andreei Bălan la cununia civilă a artistei? Va veni la cea religioasă?

Andreea Bălan și actorul George Burcea se vor căsători religios pe data de 15 septembrie. Iar, în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe 10 august, cuplul s-a cununat civil.

Chiar dacă artista nu și-a invitat tatăl la starea civilă, Andreea mărturisește că acesta este binevenit la nunta sa din această toamnă.

De ce nu a fost invitat tatăl Andreei Bălan la cununia civilă? Va veni la cea religioasă?

Vedeta a vorbit deschis despre relația dintre ei. „Nu mai este un subiect sensibil demult. Așa cum am evoluat în general, am evoluat și la acest capitol.

Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK. Vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el.

Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar. Da, este invitat la nuntă.

Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem.

Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate, de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni”, a declarat Andreea Bălan pentru revista VIVA!.

Andreea Bălan crede foarte mult în karma

 „Am realizat tot ce mi-am dorit, dar tot ce am făcut a fost cu mari sacrificii.

Niciodată nu le poți avea pe toate. Întotdeauna când viața îți dă ceva, îți cere prețul. (..) Faptul că mie mi s-a întâmplat ce s-a întâmplat la naștere poate a fost un lucru karmic pe care eu trebuia să îl eliberez în univers.

Trebuia să mi se întâmple lucrul ăsta pentru că aveam de plătit niște polițe. Nu poți să ai și familie, și tot, și să nu ți se întâmple și ție ceva rău.

(..) Viața îți arată că nu e chiar așa și că trebuie să plătești și tu un mic preț. Sau despărțirea mea după opt ani de zile, când părea totul roz.

Vine viața și îți mai dă încă una. Plângi, te ridici și mergi mai departe. Cred în karma foarte mult, adică, dacă faci bine, ți se întoarce binele.

Și, dacă nu faci bine, evident trebuie să plătești la un moment dat. (..) La mine nu e vorba doar de a face, e vorba că am obținut niște lucruri, un succes la un anumit moment, și a trebuit să plătesc pe partea cealaltă.

Adică ani de zile nu am avut o familie, nu am avut copii, dar am avut carieră”, a mai declarat artista pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și: 

Artistul Whats Up și soția lui Simina s-au separat: „S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani”

Apartamentul în care a locuit Kate Middleton, vândut pentru 1,88 de milioane de lire, cu 70 de mii de lire sub cererea inițială

După ce și-a anunțat a doua sarcină pe Instagram, vedeta a apărut pentru prima dată cu burtica la un eveniment monden! Ce rochie a purtat?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete