De ce Nicoleta Luciu nu apare des la TV: „Nu mă cheamă nimeni, lumea nu mă vrea și nu sunt prea căutată pentru că eu cer mulți bani”

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor. Vedeta a explicat de ce nu mai apare atât de des la TV.

Nicoleta Luciu recunoaște că cere bani mulți pentru aparițiile sale la televizor. Sora Iulianei Luciu susține că nu este atât de căutată de televiziuni, pentru că producătorii știu deja condițiile sale financiare. Nicoleta își dorește să revină pe micul ecran, însă așteaptă oferta pe care și-o dorește. De asemenea, ea este dispusă să facă naveta între Miercurea Ciuc și București.

„La castinguri nu mă cheamă nimeni, lumea nu mă vrea și nu sunt prea căutată pentru că eu cer mulți bani. Și se știe asta. Ideea e că cine mă vrea cu adevărat, se poate. Am filmat doar ca invitată pentru trei emisiuni. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor', a declarat Nicoleta pentru impact.ro.

nicoleta-luciu-copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

De ani de zile Nicoleta Luciu s-a retras de pe micul ecran, trăiește la Miercurea Ciuc. Vedeta a anunțat acum că va apărea din nou pe micul ecran. Într-un interviu pentru impact.ro, ea a spus emisiunea la care va participa, la Antena 1.

Nicoleta Luciu va avea o apariție într-o ediție a emisiunii „Prețul cel bun’, show prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, în care Iuliana Luciu, sora ei, e asistentă.

„Am filmat doar ca invitată. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te și întreții. Dar nu fac abuz', a spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete