De ce merită tratamentele cosmetice de la saloanele de înfrumusețare profesionale?

Există foarte multe tratamente recomandate de personalul calificat de la saloanele de înfrumusețare profesionale, pe care femeile le caută în ziua de azi. Acestea sunt realizate cu preparate inovatoare de îngrijirea pielii cu diferite probleme (acnee, riduri, uscăciune și altele). Pielea este expusă la mulți factori nefavorabili (apă sărată, vânt, ger, radiații ultraviolete) și de aceea apar probleme ale tenului, create de deshidratare. 

Într-un salon de înfrumusețare profesional, fiecare tratament începe cu un interviu. După aceea, se fac mai întâi tratamente de curățare a pielii cu ajutorul unei cosmeticiene, pentru a pregăti pielea pentru alte proceduri speciale. 

Un tratament profesional de curățare a feței este microdermabraziunea cu diamante, care lasă pielea netedă, îngustează porii și atenuează ridurile adânci. De asemenea, și peelingul chimic este o metodă de curățare a feței, care are proprietăți antibacteriene și nu irită tenul. Acest tratament este ales și de femeile cu pielea sensibilă. 

Pentru femei contează enorm să fie frumoase, însă sănătatea este și mai importantă decât aspectul. Dacă pielea lor are anumite probleme – cum ar fi de exemplu coșuri – ele ar trebui să meargă cel dintâi la un dermatolog. De asemenea, pentru a-și menține silueta și sănătatea, femeile trebuie să aibă o dietă adecvată și să evite alcoolul, excesul de zahăr, grăsimile animale și alimentele procesate. 

Avantajele oferite de tratamentele cosmetice de la saloanele de înfrumusețare profesionale sunt:

  • Multe tratamente sunt eficiente și non-invazive
  • Ele sunt efectuate de personal calificat
  • Există și tratamente rezervate exclusiv medicilor
  • Întotdeauna tratamentele se selectează de către cosmeticieni în funcție de nevoile clientului
  • Se fac tratamente de medicină estetică care pot contracara îmbătrânirea pielii
  • Anumite tratamente au efect foarte bun în atenuarea ridurilor pentru că se realizează cu cocktail de nutrienți, ce se introduc în piele prin proceduri de mezoterapie.

Patronii care au astfel de afaceri își amenajează saloanele cu mobilier special și echipamente cosmetice profesionale, de înaltă calitate, cum sunt cele de pe https://pentrusaloane.ro. Alegerea echipamentelor – cum sunt de exemplu scaunele cosmetice manuale sau electrice – se face după preferințele individuale, dar și după tipurile de tratamente efectuate. Desigur se ține cont și de preț-calitate, pentru că de obicei se alocă un anumit buget pentru astfel de lucruri.   

Mobilierul cosmetic se alege ținând cont și de funcționalitatea lui, de estetică, pentru a oferi o stare de bine și de confort clienților. Unele modele sunt universale și se potrivesc cam în orice situație, pentru tratamentele efectuate la salon.

Cel mai important echipament al saloanelor care oferă servicii în domeniul cosmeticii și medicinei estetice este acel echipament de dezinfecție și de sterilizare. În orice salon de înfrumusețare profesional există asemenea echipamente și astfel serviciile sunt într-adevăr de calitate înaltă. Există o gamă largă de lucruri pentru a efectua acest proces, încât se poate realizat dezinfecția intrumentelor și a accesoriilor cosmetice la un nivel ridicat. Desigur contează și alegerea dezinfectantului potrivit, a soluțiilor gata preparate și concentrate. 

Cele mai populare tratamente alese de femei sunt: 

  • Manichiură și pedichiură
  • Pensarea și vopsirea sprâncenelor sau chiar pigmentare permanentă
  • Extensia și îngroșarea genelor
  • Peeling pentru eliminarea celulelor moarte și stimularea pielii să producă în mod eficient colagen, sau microdermabraziune. 

Femeile cu vârsta peste 45-50 de ani aleg și tratamente de întinerire facială, care ajută la netezirea ridurilor și îmbunătățirea conturului feței. Pentru accelerarea regenerării pielii se folosește și mezoterapia cu microace, prin care se introduc nutrienți în piele, ca de exemplu: vitamine, peptide, minerale, coenzime, acid hialuronic. Un alt tratament popular pentru care femeile vin la saloanele de înfrumusețare este botoxul. Acest tratament ajută la netezirea ridurilor. De asemenea, liftingul facial este o procedură populară, pe care o aleg în mod frecvent femeile care au vârsta peste 45 de ani.

Citeşte şi despre măști de față cu ulei de măsline!

Vezi şi cum să-ți trasezi perfect codițe cu tuș la ochi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial