De ce lucruri să ții cont atunci când vrei să cumperi un inel de logodnă

Inelul de logodnă este acea bijuterie pe care o vei admira peste ani și care îți va aduce aminte mereu de unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta. De aceea alegerea lui poate fi dificilă. 

Un rotund perfect, de culoare albă, galbenă sau roz, cu o piatră mare sau cu mai multe. Pe cât de simplu pare că este alegerea inelului de logodnă, te asigurăm că lucrurile nu stau deloc așa. Îți oferim câteva sfaturi și recomandări de care să ții cont atunci când vrei să cumperi inelul de logodnă ideal. 

Inelul de logodnă este simbolul iubirii dintre două persoane. Oferirea lui într-un moment anume creează o amintire memorabilă pentru ambii parteneri.  

Metalul de bază

Inelele de logodnă sunt din metale prețioase, atât din aur alb, aur galben, cât și din aur roz. Dacă știi deja ce tip de aur să alegi pentru inelul de logodnă potrivit sau care este combinația potrivită dintre variantele de mai sus, poți să începi căutarea online sau în magazinele fizice. 

Pietrele prețioase

Dacă verighetele pot fi fără pietre semiprețioase sau prețioase, inelul de logodnă va avea cel puțin o piatră. De regulă este vorba în cel mai simplu caz de o piatră semiprețioasă. 

Diamantele sunt o categorie aparte. Sunt exclusiviste și nemuritoare. Inelele cu diamante disponibile pe Elyart sunt spectaculoase și denotă eleganță. 

Forma sub care este tăiat diamantul spune multe despre personalitatea persoanei care îl va purta, așadar trebuie să te asiguri că acel inel de logodnă se va potrivi iubitei. 

Mărimea corectă

Pentru că inelul de logodnă este o surpriză pentru viitoarea mireasă, trebuie să te asiguri că știi mărimea corectă. Ideal este să alegi un inel pe care ea îl poartă și îi vine bine pe deget, nici prea fix, nici prea larg, care poate servi drept model. 

Dacă alegi să mergi într-un magazin vei primi tot ajutorul din partea angajaților și vei putea alege mărimea corectă fără probleme. În schimb, dacă alegi să comanzi online, trebuie să fii atent atunci când suprapui inelul existent peste șabloanele existente pe site-urile de profil. 

Un alt aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este acela că inelul de logodnă se poartă de obicei pe degetul inelar de la mâna stângă. Mâna dreaptă este diferită de cea stângă, iar grosimea degetelor este variată, așadar atenție la măsura aleasă. 

Detaliile fac diferența

Inelul de logodnă nu este o achiziție pe care să o faci în grabă. Acordă timpul necesar atunci când trebuie să faci alegerea și mare atenție la informații. Mai bine verifici de două ori înainte de a comanda, decât să regreți și să încerci să remediezi o situație nedorită. 

Nu uita că inelul de logodnă poate fi personalizat pe gustul, stilul și personalitatea posesoarei, mai ales că este o bijuterie ce va fi purtată permanent. 

Culoarea pietrei sau a pietrelor inelului de logodnă este importantă pentru că și aceasta dezvăluie câte ceva despre persoana care îl poartă. 

Un model complicat nu se potrivește oricui și nici în viața de zi cu zi. 

Inelul de logodnă este considerat cel mai puternic simbol al dragostei dintre două persoane. Alegerea modelului ideal presupune atenție, un plan după care să te ghidezi și alocarea unui buget. Pasul final poate fi făcut și dacă te lași ghidat de simțuri.

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial