De ce Kate Middleton a apărut cu degetele bandajate. Viitoarea regină a explicat ce a pățit recent

Kate Middleton a surprins la cel mai recent eveniment la care și-a făcut apariția! Prințesa de Wales, care va fi viitoarea regină a Marii Britaniei dacă Prințul William urcă pe tron, a apărut cu degetele bandajate.

Marți, prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a apărut la HMP High Down, o închisoare pentru bărbați din Surrey, Anglia, unde fundația pe care o patronează, The Forward Trust, își desfășoară unele activități pentru a-și ajuta pe pușcăriași cu dependențele.

Prințesa Kate Middleton a zâmbit la sosire, deși purta bandaje la mâna dreaptă. Degetele arătător și mijlociu ale Prințesei de Wales erau legate împreună. Ea s-a rănit la mână în timp ce se juca pe trambulină cu copiii ei, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a confirmat pentru PEOPLE că este “o rană mică, nimic grav”. Trambulina ar putea fi un mod preferat de a se juca pentru familia Wales, deoarece Kate a vorbit despre săriturile pe care le face ea alături de George, Charlotte și Louis.

În ianuarie, prințesa de Wales a găzduit o recepție pentru echipa de rugby în scaun cu rotile a Angliei, câștigătoare a Cupei Mondiale, la Hampton Court Palace, unde unul dintre sportivi a întrebat-o dacă a mers la sală. Potrivit Daily Mirror, Kate a răspuns: “Alerg după copii – le fac pe toate, ori de câte ori pot, chiar și să sar pe trambulină cu copiii mei”.

Kate Middleton at High Down prisonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Kate Middleton a mai apărut cu bandaje la mână de câteva ori anul trecut, chiar și la o vizită la Royal Surrey County Hospital în octombrie 2022 și la un serviciu național de mulțumire pentru Jubileul de platină al reginei Elisabeta în luna iunie a aceluiași an.

Este posibil ca Kate Middleton să fi aplicat bandajele pentru a ajuta la vindecarea rănilor de zi cu zi suferite în timpul hobby-urilor sale, cum ar fi gătitul, grădinăritul sau apicultura.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete