De ce Iulia Albu nu s-a căsătorit până acum cu iubitul Mike: „Noi suntem deja practic soț și soție”. Vor sa nu un copil împreună?

De aproximativ șase ani de zile Iulia Albu formează un cuplu cu Mike. Vedeta și iubitul au apărut rare ori în public, însă, ea recunoaște acum, într-un interviu pentru playtech.ro, ce relație frumoasă au. Se gândesc chiar să devină părinți.

Iulia Albu recunoaște că ea și iubitul Mike s-au gândit la căsătorie. „Un divorț nu este frumos, nu este plăcut pentru nimeni. Dar nu poți acum să te gândești că toate căsniciile se vor termina cu un divorț. Cu siguranță, mi-aș dori să fiu căsătorită în momentul în care voi mai face un copil.

Dar nu știu, mă grăbesc acum să-mi fac o rochie de mireasă? Nu, pentru că nu înseamnă atât de mult pentru mine. A însemnat. La început, când era relația în primii doi ani, ar fi însemnat, dar atunci nu aveam timp. Acum că avem timp, parcă da. Noi suntem deja practic soț și soție. De aproape 6 ani suntem împreună. Ar trebui? Deja după 6 ani mai contează? Adică nu e ca și când ești deja căsătorit?', a spus ea pentru Playtech.ro

Cât despre un copil, Iulia Albu nu s-a ferit și a recunoscut că și-ar dori să devină iar mamă, chiar să adopte un copil. Ceea ce o împiedică sunt vremurile tulburi pe care le traversăm. „Ne dorim încă un copil, ne dorim să și adoptăm un copil, problema care ne ține momentan departe de aceste visuri este că nu trăim într-o perioadă foarte stabilă și oamenii ca noi se gândesc de multe ori înainte să facă un copil.

Adevărul este că un copil este o responsabilitate foarte mare', a mai precizat Iulia Albu.

Vedeta mai are un copil, e vorba de Mikaela, în vârstă de 13 ani. Ea e rodul iubirii dintre Mihai Albu și Iulia Albu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete