Tom Hardy dezvăluie secretele echilibrului și al norocului său în viață

Călătoria actorului englez Tom Hardy printre probleme și reabilitare este una pe care mulți o consideră surprinzătoare. Este dovada vie că poate exista speranță și împlinire după o viață de greutăți. Și ceea ce este și mai inspirat în povestea sa este motivația sa constantă de a continua să lupte pentru a se menține pe calea cea bună.

Actorul din Venom și Peaky Blinders s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală de la o vârstă foarte fragedă și a rămas fără adăpost. Când avea 21 de ani și avea mare nevoie de bani, Hardy s-a înscris la un concurs de modeling, pe care l-a câștigat, ceea ce a dus la deschiderea mai multor uși în lumea actoriei. Ca urmare, Hardy a decis să studieze actoria, ceea ce i-a adus ulterior primul său rol în Band of Brothers.

Tom Hardy, incidentul care a fost un punct de cotitură

Următorul său film important a fost Black Hawk Down, care a reprezentat o perioadă dureroasă pentru Hardy, deoarece, în timpul filmărilor, actorul a avut o experientă care l-a apropiat de moarte după o noapte de petrecere. Medicul de atunci l-a avertizat că, dacă nu-și va schimba viața, nu va mai fi în viață pentru mult timp. Cu acest avertisment și cu sprijinul familiei și al prietenilor săi, Hardy a decis în cele din urmă să se pună pe drumul spre recuperare.

Actorul nu a avut mare noroc în viața sa amoroasă. Cu toate acestea, când actrița britanică Charlotte Riley a intrat în viața lui când se afla într-un moment de cumpănă, totul s-a schimbat pentru el. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al filmului Wuthering Heights. Ei se aflau în momente diferite în viața lor pe atunci, iar actrița era sceptică în privința lui Hardy. Cu toate acestea, ea a recunoscut că a existat multă chimie între ei și a sfârșit prin a-i da o șansă.

Tom Hardy a luat acest lucru ca pe o adevărată binecuvântare în viața lui și a mărturisit că o va aștepta cât timp va fi nevoie. Relația sa cu actrița a fost cea care l-a ținut continuu cu picioarele pe pământ. Astăzi, cei doi sunt căsătoriți și au doi copii, iar actorul se bucură de cât de mult îl sprijină soția sa și îi admiră spiritul blând și pur.

A doua salvare a vedetei: Pasiunea sa pentru artele marțiale

În timp ce a fi soț și tată rămâne principalul obiectiv pentru a-și menține sănătatea mintală sub control, pasiunea sa pentru artele marțiale l-a ajutat să se simtă împlinit. Starul a început să se antreneze pentru prima dată pentru filmul Warrior din 2011 și de atunci a muncit din ce în ce mai mult.

După cum scrie Bright Side, el a recunoscut că acest sport a fost esențial pentru a-și dezvolta în continuare un sentiment mai profund de rezistență interioară, calm și bunăstare, împiedicându-l în același timp să cadă din nou în vechile obiceiuri.

În prezent, este pasionat de jiu-jitsu brazilian și deține gradul de centură albastră (al doilea grad din 5). A câștigat o serie de competiții, inclusiv Campionatul deschis de jiu-jitsu brazilian, unde a câștigat aurul. De fapt, firea sa umilă și profesionalismul au fost evidente atunci când s-a prezentat la acel turneu.

Astăzi, vedeta este și Ambasador al Bunăvoinței. El și-a dedicat timpul pentru a se întâlni cu tinerii și pentru a le asculta poveștile. În plus, a ajutat la crearea unor noi inițiative de programe, a organizat ateliere de actorie și a creat sesiuni de MMA pentru tineri pentru a-i ajuta să aibă încredere în ei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete