Cu ce se ocupă Alexia Eram? Fiica Andreei Esca și-a cumpărat singură un apartament în București

Alexia Eram este influencer și fiica Andreei Esca. Tânăra a reușit să își croiască propriul drum, să se întreține săngură, chiar să își cumpere un apartament cu banii câștigați din munca ei.

Alexia EramSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Invitată în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube, Alexia Eram a făcut dezvăluiri. „Sunt de doi ani pe picioarele mele, ca să înțeleagă toată lumea și să nu se mai facă speculații. Întotdeauna am avut sprijinul părinților, nici nu se pune problema. Cred că dacă nu aș fi făcut ce am făcut și nu eram o persoană interesantă sau nu aș fi făcut lucruri inteligente și interesante, oamenii nu m-ar mai fi urmărit. Oamenii cred că dacă tu ești dintr-o familie cu bani, automat tu nu știi să faci anumite lucruri sau speculează că am tot timpul ajutorul părinților. Părinții mei m-au educat foarte bine, ei au vrut să înțeleg valoarea banilor și că trebuie să muncesc pentru ceea ce ai', a declarat Alexia Eram în cadrul podcast-ului.

În ultima perioadă, fiica Andreei Esca este implicată în foarte multe proiecte, mai ales că are foarte mulți oameni care o plac și o urmăresc pe rețelele de socializare. Fiica Andreei Esca își câștigă banii din social media, unde face diverse campanii pentru produse.

„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion', spune Alexia.

Tânăra recunoaște că a ajutat-o și faptul că mama ei este celebră, însă consideră că dacă nu era bună la ceea ce face, oamenii nu o mai urmăreau. „Mama m-a ajutat să fiu unde sunt sau m-a ajutat să ajung mai repede unde sunt. Poate unui copil care nu are părinții cunoscuți îi este puțin mai greu să ajungă unde sunt eu. Ca să rămâi acolo trebuie să faci acolo. Dacă nu ești bun, chiar dacă mama ta e Andreea Esca nu vei rămâne în acel punct', a declarat Alexia Eram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete