„Am o slăbiciune și o atracție fizică față de el”. Cine a spus asta despre Maurice Munteanu, juratul de la „Bravo, ai stil”

Încă din prima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil', sezonul 8 difuzată acum la Kanal D2, concurentele au surprins cu declarațiile lor. Una dintre participante are o pasiune pentru Maurice Munteanu, celebrul jurat.

Iris, una dintre cele 10 concurente de la „Bravo, ai stil', are o pasiune anume față de juratul emisiunii. „Am o slăbiciune și o atracție fizică față de Maurice. Abia aștept să respir același aer cu el', a spus Ilinca Vandici, dând citire spuselor tinerei roșcate, făcându-l pe Maurice să reacționeze imediat: 'Au!', a fost replica plină de uimire a juratului, notează wowbiz.ro.

Iris a recunoscut în fața tuturor că, în ochii ei, Maurice Munteanu este cel mai sexi bărbat din tot showbiz-ul românesc. „Măi, mi se pare foarte sexi el ca fler, ca tot, nu știu. Mi se pare că este unul dintre cei mai sexi bărbați din showbiz-ul românesc', a mai spus concurenta de la 'Bravo, ai stil'.

Ilinca Vandici: Cum e Iris să respiri același aer cu el?

Iris: Haide că a fost puțin exagerat de dragul… Nu, Maurice este feblețea mea din toate punctele de vedere. Îmi place de el de la ultimul fir de păr din cap până la vârful pantofilor. Și asta am moștenit-o de la mami, atracția pentru Maurice.

Ilinca Vandici: A, deci și mama ta e… Iris:- Da, doamne, de când a aflat că am fost acceptată la casting, mă bombardează cu link-uri 'vezi că lui Maurice nu-i place tutul, vezi că…, etc'. Și i-am zis 'vezi că dacă mai continui în felul ăsta, îți dau bloc la numărul de telefon, că nu mai pot'.

Iris de la „Bravo, ai stil'SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cine e Iris de la „Bravo ai stil'

Iris are 24 de ani, este din Baia Mare și de 6 ani locuiește în Cluj-Napoca. Tânăra este studentă în ultimul an la master la Universitatea de Arte și Design din Cluj-Napoca, specializarea Modă și Design vestimentar.

Concurenta de la „Bravo, ai stil!', sezonul 8 își caracterizează stilul vestimentar că fiind unul versatil și îndrăzneț. Tânăra spune despre ea că este o fire extrovertită, impulsivă, ironică, amuzantă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete