De ce este importantă asigurarea storno pentru călătoriile în România : 5 avantaje

Sursa foto: Shutterstock.com

Dacă și tu ești ca noi înseamnă că așa te pregătești pentru o călătorie pe care o așteptai de prea mult timp: împachetezi mult prea multe lucruri doar ca să te asiguri că ești pregătit pentru orice ocazie, îți dai seama că valiza nu se închide nici dacă te așezi pe ea, iar apoi începi să te gândești la lucrurile la care ar trebui să renunți. Dar un produs important la care nu trebuie să renunți nici dacă îți iei doar un rucsac în spate este asigurarea de călătorie.

Dacă vrei să afli de ce este importantă asigurarea storno pentru călătoriile în România și care sunt avantajele acesteia, te invităm să citești acest articol!

  1. Îți recuperezi investiția în cazul în care trebuie să anulezi călătoria

Ai așteptat cu nerăbdare acea zi în care îți începe vacanța ta la munte sau la mare, dar chiar cu o seară înainte ai avut un eveniment neplăcut. Iar acest eveniment te împiedică să mai pleci, astfel că trebuie să anulezi excursia.

În acest scenariu, asigurarea storno te ajută să-ți recuperezi suma de bani plătită la agenția de turism sau la pensiune/hotel pentru sejurul stabilit. În cazul în care nu mai poți ajunge în vacanță și nu ai încheiat nicio asigurare de călătorie la Eurolife FFH România, poți pierde toți banii cheltuiți deja pentru sejurul turistic. O asigurare storno pentru călătoriile în România  te poate scăpa însă de aceste griji.

Mai mult, asigurarea storno „RambursOrice' te ajută să-ți recuperezi investiția și pentru alte evenimente din viață pe care ești obligat să le anulezi din motive obiective, cum ar fi:

  • Evenimente: bilete concerte, spectacole și teatru, cursuri și conferințe;
  • Experiențe noi: bilete pentru spa&beauty/relaxare, bilete pentru parcuri de aventură, hobby-uri și food & drink.

Cu o investiție minimă pentru asigurarea storno de la Eurolife FFH România, ai siguranța că îți recuperezi 90% din sumele plătite pe orice vacanțe (cazare, bilete de avion etc) sau experiențe în România.

  1. Ești acoperit pentru o gamă largă de riscuri.

Ce se întâmplă dacă tu și/sau partenerul tău de călătorie vă îmbolnăviți sau vă accidentați în timpul călătoriei? Cheltuielile medicale neprevăzute pot părea mai costisitoare decât sunt de fapt, mai ales că ți-ai folosit bugetul pentru călătoria propriu-zisă. 

În acest caz, asigurarea storno pentru vacanțele în România te protejează în cazul evenimentelor neprevăzute de natură medicală (inclusiv diagnosticare su SARS-CoV-2), evenimente familiale, materiale sau alte neplăceri legate de zboruri amânate/întârziate, greve sau defecțiuni ale transportului în comun.

Asigură-te că achiziționezi o asigurare de călătorie pentru excursiile tale în România!

  1. Acces rapid și ușor

Datorită resurselor tehnologice, acum este mult mai simplu să-ți iei o asigurare storno pentru călătoriile tale în România. Cu doar câteva click-uri, completând informațiile necesare despre călătorie și despre persoanele care beneficiază de asigurarea stornope site-ul Eurolife FFH România, ești pregătit să înfrunți neprevăzutul.

Chiar dacă nu poți recupera experiența pe care trebuie să o anulezi, îți primești banii înapoi, având posibilitatea să plănuiești o altă călătorie în viitor. Alege planul de asigurare „RambursOrice' de la Eurolife FFH România și bucură-te de avantajele nenumărate!

Vezi şi Nazaret – cele mai frumoase locuri de vizitat!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial