De ce Elena Ionescu și-a dus fiul la grădiniță abia la 4 ani. Răzvan Andrei e acum în grupa mare

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, iar rodul iubirii lor e fiul lor, Răzvan Andrei. Băiatul a rămas în grija mamei, iar tatăl îl vizitează cât de des poate. Acum, într-o emisiune la Pro TV, cântăreața a dezvăluit de ce și-a dus fiul abia la la patru ani la grădiniță.

„Eu de când l-am născut l-am avut cu mine cam peste tot. De aceea l-am băgat târziu la grădiniță. El, săracul, se obișnuise cu mine. El este un copil puțin mai matur. L-am băgat direct în grupa mare pentru că nu s-a adaptat în grupa mică și grupa mijlocie, am trecut peste.

Și atunci o să facă de două ori grupa mare. Nu m-a deranjat pentru că se înțelege foarte bine cu toți copiii acuma. E super sociabil. Era din start super sociabil', a povestit Elena Ionescu la Pro TV, conform fanatik.ro.

Micuțul s-a integrat foarte bine în colectivitate. „Îi place să facă foarte multe activități și l-a antrenat treaba asta.

S-a obișnuit instant și pentru mine asta e cea mai mare chestie, că s-a acomodat foarte, foarte repede', a completat Elena Ionescu.

Dincolo de cariera în muzică, Elena Ionescu a trecut printr-un divorț, aceasta s-a despărțit de antrenorul de fitness Dragoș Stanciu, după doar un an de mariaj. Mai bine de doi ani au trecut de la divorț, iar artista spunea că ea și fostul soț au rămas în relații bune de dragul copilului lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro