De ce Elena Ceaușescu a fost geloasă pe Ramona Bădescu. Actriței i-au fost interzise aparițiile la TV

Ramona Bădescu are 53 de ani și e celebră încă de pe vremea comunismului. Pe atunci, ea a fost interzisă la TV din ordinul Elenei Ceaușescu. Iată ce s-a aflat acum.

Ramona Bădescu este actriță, cântăreață, om de televiziune și una dintre primele românce care au reușit să cucerească Italia prin farmecul lor. A intrat în lumea artistică din Peninsulă și atras atenția renumitului regizor american Steven Spielberg. S-a implicat și în politică și a candidat pentru un post de consilier local în Roma pentru a apara drepturile românilor ajunși în Italia. Nu a reușit să câștige alegerile, dar primarul Romei a numit-o consilier personal. Ramona Bădescu a fost căsătorită cu un baron Italian și a trecut printr-un divorț dureros. Acum este mama unui băiețel în vârstă de 2 ani, Ignazio.

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', vedeta a explicat de ce era geloasă Elena Ceaușescu pe ea, deși la vremea respectivă avea doar 16 ani.

„Eu cred că Elena Ceaușescu era geloasă pe orice femeie, avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă, o femeie care a obținut lucrurile cu muncă ei, titlurile i s-au făcut pe plac, era o femei vițiată și cred că era geloasă pe orice femeie, nu cred că avea ceva cu mine anume.

ramona-badescu-operatii-estetice-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Eram totuși micuță, aveam 16-17 ani în acea perioadă. Da, eu aveam breton, ea nu suporta bretonul și îmi aduc aminte că Ceaușescu nu suporta bărbații care aveau barbă. Erau acele concepții de impunere a unei imagini curate, să exprime prin față acea curățenie sufletească. Era o prostie pentru că omul trebuia lăsat așa cum se simte bine. Eram micuță, nu puteam să o sperii eu', a spus Ramona Bădescu, la Kanal D.

Imediat după Revoluția din 1989, în presă au au apărut mai multe articole în care se spunea că actrița, atunci având vârsta de 21 de ani, a fost văzut cu un pistol. Ramona Bădescu susține că informațiile apărute atunci nu sunt deloc adevărate. „Nu am spus-o niciodată, nu am pus niciodată mana pe arma. Câteodată este foarte important că presa să afle de la mine. Sunt lucruri pe care presa le scrie aiurea, nu, nu mi-am scos două coaste, dacă aș fi putut, mi-aș fi scos șoldul pentru că era prea ondulat, dar talia e naturală de la mama.

Îmi placea imaginea când în tunuri se puneau trandafiri de către copii, sunt o femeie pașnică, ador diplomația, nu îmi plac războaiele. Pentru mine, Revoluția a însemnat un moment foarte înfricoșător', a mai spus Ramona Bădescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete