Simona Gherghe a anunțat că a încheiat colaborarea: „Te dau afară! Am spus ce gândesc și ce simt”

Simona Gherghe a anunțat pe contul de Instagram că a încheiat o colaborare care nu are nicio legătură cu emisiunea matrimonială pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatoarea a fost dată afară.

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Simona Gherghe a povestit că a avut parte de o mare dezamăgire. Prezentatoarea a încheiat o colaborare din viața privată, după ce a spus ceea ce a simțit și a gândit. Ea susține că i-a fost îngrădit dreptul la libera exprimare.

„Azi am trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri ale vieții mele. Nu credeam că, în 2022, la 33 de ani de la Revoluție, încă există oameni care, dacă nu zici ca ei, nu că te sancționează, nu că te ceartă. Nu! Te dau afară! Delictul? Faptul că am spus ce gândesc și ce simt. Libertatea! Libertatea să spui ce gândești! Să lupți pentru asta! E poate cea mai importantă lecție pe care le-o dați copiilor voștri.

P.S. Situația povestită mai devreme e legată de o colaborarea din viața noastră privată. Totul e ok cu emisiunea. Și totul e ok cu noi. Am simțit să scriu despre cât de important e, cred eu, să spui ce gândești și să nu faci compromisuri. Și să respecți o promisiune. Dar toate se întâmplă cu un scop. E o lecție și asta', a scris Simona Gherghe, pe pagina sa de Instagram.

Vedeta de la Antena 1 a menționat că nu este vorba despre emisiunea matrimonială pe care o prezintă. Simona Gherghe consideră că este foarte important ca fiecare să spună ceea ce gândește și să nu facă compromisuri.

simona-gherghe-gafaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Simona Gherghe, dezamăgită de mizeria din mall-urile din București

Simona Gherghe a vizitat recent un mall din București și a rămas profund dezamăgită de mizeria pe care a întâlnit la toaletele centrului comercial. Aceasta, indignată a scris pe contul său de Instagram un mesaj tranșant.

„De mult am vrut să spun/să scriu ceva. Nu există mall/centru comercial, cu toalete mai mizerabile și aproape mereu fără săpun la baie ca la ***. Indiferent de ziua săptămânii (nu doar azi, în weekend) sau dacă e dimineață sau la finalul programului. De luni de zile. De ani de zile…', a scris Simona Gherghe pe InstaStory.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete