De ce Dani Oțil a fost înlocuit la Antena 1. Anunțul făcut de prezentatorul TV

Dani Oțil, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, va dispărea temporar de pe micul ecran, într-o pauză de o lună din emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani', una dintre cele mai vechi și populare emisiuni din țară.

Această decizie nu este una definitivă, ci una temporară, ca urmare a implicării lui Dani Oțil într-un alt proiect la postul de televiziune unde lucrează. În această perioadă, el va filma pentru o emisiune surpriză, motiv pentru care va lipsi de lângă colegul său, Răzvan Simion.

Pentru a asigura continuitatea emisiunii, locul lui Dani Oțil va fi ocupat de Florin Ristei, care deja făcea parte din echipa emisiunii, însă într-un rol secundar. Florin Ristei, cunoscut publicului larg pentru talentul său muzical și pentru participarea sa în diverse competiții de televiziune, va avea ocazia să se afirme și în calitate de prezentator alături de Răzvan Simion.

Fanii emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani' vor putea urmări în continuare show-ul lor preferat, deși vor simți lipsa lui Dani Oțil pentru o perioadă. În același timp, ei vor fi cu ochii pe noul proiect în care Dani Oțil este implicat, așteptând cu nerăbdare să descopere surpriza pregătită de el.

Vedeta TV a dezvăluit că nu filmează în România, astfel că nu are cum să fie prezent fizic la matinal. „Unde sunt? De ce nu apar la Neatza', a scris Dani Oțil în dreptul unui filmuleț, precizând că este undeva unde sunt multe străduțe înguste cu case colorate. „Vă rog să nu mă mai întrebați unde sunt, că nici eu nu stiu unde sunt. E clar că străzile sunt înguste, au scutere, copii, casele sunt frumoase, destul de colorate… au și înghețată.', a transmis Dani Oțil printr-o postare pe Instastory.

Rămâne de văzut cum se va desfășura această perioadă fără Dani Oțil în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani' și cum se va descurca Florin Ristei în rolul de co-prezentator. Cu siguranță, telespectatorii vor fi curioși să vadă rezultatul și să îi sprijine pe amândoi în proiectele lor viitoare.

dani-otil-s-a-casatorit-gabriela-prisacariu-4-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete